Klemetsen voldssiktet

Eks-bokser Ole Klemetsen er siktet for legemsfornærmelse etter å ha slått til en mann på et utested på Hamar.

Det var under en bytur etter NRKs idrettsgalla i Vikingskipet på Hamar basketaket skal ha skjedd. Ole Klemetsen var med i det direktesendte fjernsynsshowet som prisutdeler, men støtte på problemer på utestedet Stallgården natt til søndag, skriver VG.

Ifølge utestedets daglige leder, Geir Kristiansen, skal Klemetsen ha blitt slått av en gjest ved utestedet, før Klemetsen svarte med samme mynt.

- En gjest, som tidligere har vært utestengt hos oss, var på vei ut av lokalet med ølglasset sitt. Dørvakten gjorde ham oppmerksom på at dette ikke er lov, uten at gjesten reagerte. Ole Klemetsen skal da ha prikket vedkommende på ryggen og spurt om han ikke hadde hørt hva dørvakten sa, sier Kristiansen til Hamar Dagblad.

En venn av offeret sier til VG at han er redd den nedslåtte kameraten har pådratt seg både hjernerystelse og brukket nese. Han hevder også at det var Klemetsen som slo først.

- Ingen er så dumme at de slår Ole Klemetsen, sier han til avisa.

Klemetsen ble pågrepet av politiet på Hamar fire timer etter opptrinnet fant sted, og ble ikke sluppet løs før utpå formiddagen søndag. Politiet vil ikke bekrefte identiteten til den voldssiktede, men bekrefter at mannen de pågrep er siktet.

- Vedkommende ble pågrepet, avhørt og senere løslatt. Saken er nå under etterforskning, sier politiinspektør Helge Eidsvåg i Hedmark politidistrikt.

Ole Klemetesen vile ikke kommentere epsioden overfor noen av avisene.

VOLDSSIKTET: Ole Klemetsen er siktet for legemsfornærmelse etter at han angivelig slo til en mann på en pub på Hamar natt til søndag.