Klemetsens VM-kamp flyttes til Italia

Ole Klemetsen skal møte Reggie Johnson i den italienske byen Pesaro. Steffen Tangstad og Mogens Palle ble ikke enige om de økonomiske betingelsene, og bare tre og en halv uke før VM-kampen så ikke Tangstad andre muligheter enn å flytte til Italia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er den italienske promotoren Andrea Locatelli som arrangerer stevnet 29. mai. Oles kamp mot Reggie Johnson blir den ene av to hovedkamper.

Verken for bokserne eller TV 1000 gjør det noen forskjell at kampen flyttes, men det er klart det vil ha stor betydning for de mange nordmennene som hadde planlagt en tur til København, for å se den største norske boksekampen i 90-årene.

Skandinaviske kamper

Reggie Johnson har ingenting i mot å bokse i Italia. For ham blir det akkurat samme sak om han bokser i Danmark eller et annet europeisk land. Heller ikke Ole Klemetsen har innsigelser mot at kampen er blitt flyttet.

- Jeg har gjort det samme en gang før. Det skjedde i fjor sommer i en kamp George Scott skulle bokse. Heller ikke da kom jeg til enighet med Mogens Palle om de økonomiske betingelsene, sier Tangstad.

Han kan fortelle at det blir lagt opp til en stor skandinavisk aften i den lille italienske byen. Ved siden av Klemetsens VM-kamp vil det stå ytterligere fem kamper med skandinaviske boksere på programmet.

I trening

Det er ikke første gang en nordmann bokser tittelkamp i Italia. Cruiservekteren Magne Havnå bokset en av sine tittelkamper der midt på 1980-tallet.

Steffen Tangstad var i kontakt med Ole Klemetsen like etter at avgjørelsen om å flytte kampen til Italia var tatt. Klemetsen er for tiden i Puerto Rico på Kanariøyene og forbereder seg.

Det er meningen at «Team-Klemetsen» skal ligge på Kanariøyene ytterligere en uke, og deretter kommer treningsleiren til å bli flyttet til Jylland og den danske treneren Ivor de Lima.

(NTB)

TIL ITALIA: Tangstad (t.v.) ble ikke enig med boksepromoter Mogen Palle og han tar derfor med seg Ole «Lukkøye» Klemmetsen til Italia for å spille VM-kamp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer