Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klepp-jentene klar for kvartfinale

Klepp - Holmestrand 2-0: Klepp-jenta Siv-Elise Friestad fylte 15 år i dag. Dagen feiret hun med å skyte Klepp til kvartfinale i Norway Cup. - Dette var herlig, sa Siv-Elise til Dagbladet.no etter kampen.

Tre ganger før har Siv-Elise feiret fødselsdagen på Ekebergsletta. I dag ble dagen ekstra spesiell. Siv-Elise scoret nemlig vinnermålet i åttedelsfinalen i klasse U mot Holmestrand.

- Jeg fikk en fin pasning og skjøt ballen forbi keeperen. Det var herlig å score på bursdagen, sier Siv-Elise.

Mot finale

Klepp var det klart beste laget mot Holmestrand. Anført av angrepsduoen Regine Braut og Siv-Elise Friestad rullet Klepp opp det ene angrepet etter det andre. Nå venter Oslo-laget Røa i kvartfinalen klokka 16.00 i morgen.

- Nå er vi i slaget. Vi er på vei mot finalen, sier jentene.

Feirer i kveld

Også de jevngamle Klepp-gutta er klar for kvartfinale. Gutta var sammen med maskotten Kurt heiagjeng da jentene spilte åttedelsfinale. I kveld skal Klepp-gjengen feire.

- Vi skal kanskje på disko i byen, sier Regine Braut til Dagbladet.

Regine er søsteren til Einar Braut som spiller for Bryne i Tippeligaen.

Keeperhelt Cecilie

Klepp kan også takke keeper Cecilie Lothe for at laget er klar for kvartfinale. Så langt i turneringa har ikke Cecilie sluppet inn et eneste mål.

  • Dagbladet.no følger Klepp-jentene mot Røa i morgen. Kampen spilles klokka 16.00 på Ekeberg. (bane E16)

    thomas.kristensen@dagbladet.no

KVARTFINALE NESTE: Klepp-jentene var storfornøyd etter åttedelsfinalen mot Holmestrand. Therese Hordestad (sittende foran), Regine Braut (i midten) Siv-Elise Friestad (15 år i dag, bakerst)
I SKUDDET: Klepp-spiss Regine Braut fyrer løs.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media