Kler Collina hår?

I Endelig fredags EM-spesial ser vi nærmere på verdens beste dommer.

(Dagbladet.no): I tillegg til å være sett på som klodens beste fotballdommer, er Pierluigi Collina er beryktet for to ting: Verdens strengeste blikk og den umiskjennelige frisyren. Utseendet er neppe til hinder for Collinas dommergjerning, men hva om han hadde sett ut som dette?

Det som er så spennende med et internasjonalt mesterskap, er jo de forskjellige fotballkulturene som møtes. For et utrenet øye er det kanskje ikke så lett å se disse forskjellene umiddelbart. Da kan denne guiden til de forskjellige lagenes tenkemåte kanskje være til hjelp.

Etter en lang dag med heftig debatt omkring Englands annulerte mål i går, kan vi kanskje slappe av med denne lille videosnutten og være skjønt enige om en ting: Her skal det være frispark!

I morgen er det klart for våre svenske helter igjen. Vi anbefaler å diske opp med svenske matretter, men kanskje ikke denne. God helg!

PS: Om noen lurer på hvordan David Beckham kunne bomme på straffesparket i går, har vi mottatt et par forslag her:

Kler Collina hår?
TØFF TYPE:</B> Pierluigi Collina har et umiskjennlig utseende. Merkelig at noen vil <a href=http://football.guardian.co.uk/gallery/0,8555,1245587,00.html>tøyse med det</a>...