Kliin kokos!

Steffen Iversen og Ardian Gashi er Vålerengas Knoll og Tott. I vinnernes flytsone snakker de om seriegull og landslagspill for Norge.

Vålerenga- Molde 4- 1

(1- 1) Ullevaal stadion T: 10 232.

Mål: 0- 1 Toni Kallio (5), 1- 1 Toni Kallio (selvmål 32), 2- 1 Matej Mavric (selvmål 48), 3- 1 Ardian Gashi (51), 4- 1 Steffen Iversen (68).

Dommer: Roy Helge Olsen, Våg.

Gult kort: Rob Friend, Molde.

ULLEVAAL (Dagbladet): -  Jeg håper Åge Hareide er tro mot det han sier og tar ut formspillere, sier Ardian Gashi til Dagbladet.

-  Jeg er i veldig god form, og noen må jo løpe rundt Steffen (Iversen) på landslaget også.

Og Steffen Iversen, som helt sikkert blir tatt ut i den neste landslagstroppen, er enig. Det samme er VIF-trener Kjetil Rekdal.

-  Jeg skal ikke legge ord i munnen på Åge (Hareide), men det er en logikk midt oppe i dette, sier Rekdal.

-  Et lag i form, slik vi er nå, vil alltid få landslagsspillere.

Kan bli mestre

I løpet av åtte dager har Vålerenga nå tatt inn seks poeng og tolv scoringer på trønderne. Hvilket betyr at det bare gjenstår to poeng og tre mål før VIF-gutta er forbi.

En utopisk tanke for 10 måneder siden.

Og derfor vet ikke Kjetil Rekdal helt hva han skal si der Vålerenga nå stormer fra det ene ovebevisende resultatet til det andre. Han prøver riktignok å dempe forventningene - uten å klare det. For sjøl ikke VIF-treneren kan underslå det alle kan lese av tabellen. At Vålerenga faktisk kan bli seriemestrer.

Kjeft å få

-  Vi er avhengig av hjelp fra andre pluss at vi må vinne alle kampene våre sjøl, sier Kjetil Rekdal. -  Det utgangspunktet er ikke helt håpløst. Men når det er sagt - Rosenborg er sannsynligvis det laget som kan vinne fem kamper på rad.

-  Og da er det jo kjørt.

Men Vålerenga tror ikke det. At det er kjørt. Og derfor var det mye fleip i retning treneren i VIF-garderoben i går kveld. For som Ardian Gashi sa det - «snakker du om seriegull her, blir det kjeft å få».

Men: -  Det er jo ikke usannsynlig. Og det hadde vært gøy med seriegull til Vålerenga.

Det som er helt sikkert er at kombinasjonen Iversen/Gashi er Vålerengas viktigste våpen. Og når Tromsø kommer til Ullevaal neste mandag, er plutselig Daniel Fredheim Holm og Morten Berre klare igjen.

-  Det eneste problemet vårt kan bli suksessen, sier Rekdal.

-  Hvis vi ikke klarer å takle den. Men det skal nok gå bra - jeg skal være over spillerne hele neste uke.

KOKOS: Vålerenga har klatret på tabellen etter at Steffen Iversen kom til klubben og Ardian Gashi fant maksformen. Her feirer Steffen sin nye partner med litt god, gammeldags - og kanskje litt symbolsk - kokos.