Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klikka etter hockeytap, slengte bananklase til dommerne

- Alle så det ikke var rettferdig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det gikk ei kule varmt og litt til i det finske hockeysluttspillet i helgen, skriver den finske tv-stasjonen YLE på sine nettsider. 

Etter at Hokki slo Tuto på sistnevntes hjemmebane og utliknet til 3-3 i best av sju-serien, fikk Tutos sportssjef nok. Elmo Aittola fant veien til dommergarderoben og ventet på kamplederne der. 

Da de dukket opp klarte han ikke holde igjen lenger. 

- Faen, dere var dårlige i dag. Om jeg var dere hadde jeg sett meg selv i speilet. Skam dere, for faen, skrek Aittola ifølge YLE. 

Ifølge dommerrapporten skal kamplederne ha følt opptrinnet svært ubehagelig, og til tross for at sikkerhetsvaktene så hele opptrinnet grep de aldri inn overfor Aittola. 

Det burde de kanskje ha gjort, for Tutos sportssjef roet seg aldri ned. I stedet kom han tilbake med en klase bananer som han kastet inn i dommergarderoben. 

- Her er det noen bananer til apene, ropte han og smalt igjen garderobedøra. 

Nå har Aittola fått ti kampers utestengelse og rundt 20 000 kroner i bot for raserianfallet. 

- Det var et overtramp, men straffen er ganske hard. Jeg har litt på følelsen av at man vil gjøre denne saken til et eksempel. Alle, inkludert kampdelegaten, så at dommerarbeidet ikke var rettferdig, sier den utestengte sportssjefen til YLE i dag. 

Tuto tapte forøvrig 4-3 sammenlagt mot Hokki. 

Hele Norges coronakart