Holger Rune

Klikket: - Svar meg!

Når Holger Rune svinger seg på gresset i Wimbledon, er det med støtte fra to nye mystiske kvinner på tribunen. Men det hjelper tydeligvis ikke på det ustyrlige temperamentet hans.

IKKE I SLAG: Danskenes tennisyndling Holger Rune. Foto: NTB
IKKE I SLAG: Danskenes tennisyndling Holger Rune. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den danske avisa BT observerte at det i onsdagens førsterundekamp satt minst to personer i Runes spillerboks som vanligvis ikke er der.

Det skal dreie seg om ikke mindre enn to venninner Rune har fått i Monaco, hvor han bor og trener til daglig.

Rune bekreftet dette selv på en pressekonferanse foran dagens kamp.

- De er faktisk to av venninnene mine fra Monaco, som jeg har kjent en stund. De så meg også spille på Monte Carlo Masters, så det er flott at de også støtter meg her, sa Rune, før han gikk i detaljer om vennskapet.

- Jeg gjør ting med dem i Monaco som vanlige venner gjør. Vi går ut for å spise sammen, koser oss og bruker tiden til å slappe av, fortalte han.

Det er uvisst om kvinnene var på plass under dagens kamp mot spanske Roberto Carballes Baena, men mest trolig. I så fall fikk de seg en spesiell opplevelse.

Rune klikket på folket i sin egen spillerboks, der trenerapparatet og familien sitter. Det har den danske hissigproppen for øvrig gjort før.

Rasende og ropende savnet Rune kommunikasjon fra sin spillerboks.

- Svar meg! Svar meg! Svar meg! Hvorfor skal jeg si det sju gange før du svarer meg, smalt det fra Rune, rettet mot teamet sitt.

Rune vant for øvrig kampen nokså komfortabelt 3-0 i sett, og er da videre i Wimbledon, «uten å ha funnet toppnivået i tennis-spillet sitt», som Ekstra Bladet skriver.

Men mest oppmerksomhet får altså Runes utbrudd.

«Et kjempedrama på tilskuerplass», kaller BT det som skjedde, og spør kritisk om «vi virkelig kan tilltate dette».

Underveis i kampen ba trener Lars Christensen ham ifølge Ekstra Bladet også pent om å slappe av - men det hjalp heller ikke på Runes frustrasjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer