Australian Open

Klikket totalt

Jeremy Chardy mistet det helt under kampen i stor-turneringen.

KLIKKER: Franske Jeremy Chardy var svært misfornøyd med dommeren under kampen mot Dan Evans, i Australia Open. VIDEO: Discovery + Vis mer
Publisert

Raserianfallet franske Chardy fikk mot dommeren under sin kamp i Australian Open i natt, var av det sjeldent krakilske slaget.

- I hele mitt liv, i løpet av 20 år, har jeg aldri hatt en så dårlig dommer som deg, brølte Chardy.

Chardy møtte briten Dan Evans og kampen var kommet til andre game da Chardy mistet en ball ut av lommen midt under spillets gang.

I stedet for å dømme omspill om dette poenget, som reglene tilsier når en ball er i banen, ble motstander Evans tilkjent poenget. Dette fordi dommeren for sent fikk med seg hva som hadde skjedd, og etter at Chardy allerede hadde mistet poenget.

- Kan ikke dømme

Da ble Chardy rasende på dommeren Miriam Bley. Han tapte ikke bare det ene poenget, men det førte til at serve-gamet til Chardy ble brutt tidlig i kampen.

- Vi spiller med en som ikke kan dømme, sa Chardy og gjentok at han aldri har hatt en dårligere dommer.

- Hvor ser du? Ser du på fuglene? Skyene?, freste han.

RASTE: Franske Jeremy Chardy. Foto: NTB
RASTE: Franske Jeremy Chardy. Foto: NTB Vis mer

- Løgner

Men det var ikke over med det. Chardy kontaktet så hoveddommeren. Da hoveddommeren ikke omgjorde avgjørelsen, fortalte Chardy først at han hadde mistet all respekt for hoveddommeren også, før han karakteriserte kampdommeren som en «løgner».

- Kan hun få bot? Når vi gjør noe dårlig får vi bot. Kan hun få bot? freste han videre.

Useedede Chardy tapte forøvrig kampen i tre strake sett.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer