KNOCKET UT: Cecilia Brækhus (t.h.) tok beltat fra Mikaela Laurén i 2010-kampen. Foto: Heiko Junge / Scanpix .
KNOCKET UT: Cecilia Brækhus (t.h.) tok beltat fra Mikaela Laurén i 2010-kampen. Foto: Heiko Junge / Scanpix .Vis mer

Kline-Laurén vil ha retur- match mot Brækhus

Satser på fem titler.

• Klinte på innveingen: Hammer svarte Lauren med nevene

Den svenske proffbokseren Mikaela Laurén setter store mål. Hun vil kapre fem titler og ta revansj mot Cecila Brækhus.

Den 38 år gamle svensken ble slått på teknisk knockout av Brækhus tilbake i 2010. Det var hennes første tap på sju proffkamper.

Siden da har svensken bokset ytterligere 16 kamper. Av de er 14 vunnet og to tapt.

- Jeg begynte med boksing så sent og føler jeg kan bli mye bedre. Jeg vil vinne fem titler. Det endelige målet er å få en returmatch mot Cecilia Brækhus. Da jeg måtte henne hadde jeg ikke gått så mange matcher, men nå har jeg gått 23. Jeg er en helt annen bokser, sier hun.

Laurén møter sørafrikanske Esther Mashiya til tittelkamp i Stockholm torsdag. De skal bokse om WIBA-tittelen i lett mellomvekt. (©NTB)

(NTB-TT)

PANG: Christina Hammer (t.v.) ble noe overrasket da Mikaela Lauren lente seg inn og kysset henne på munnen da de sto og psyket hverandre ut ansikt til ansikt i forbindelse med innveiing i fjor sommer. Foto: Thomas Eisenhuth, EPA / NTB Scanpix
PANG: Christina Hammer (t.v.) ble noe overrasket da Mikaela Lauren lente seg inn og kysset henne på munnen da de sto og psyket hverandre ut ansikt til ansikt i forbindelse med innveiing i fjor sommer. Foto: Thomas Eisenhuth, EPA / NTB Scanpix Vis mer