Klinsmann bryter med Tottenham

LONDON (NTB-Reuters): Nok fikk være nok for Tottenhams tyske landslagsspiss Jürgen Klinsmann. I dag offentliggjorde han at indre stridigheter med klubbens trener og manager Christian Gross fører til at Klinsmann forlater klubben etter sesongslutt.

Etter forrige ukes seier over Bolton oppsto det stor uenighet mellom Klinsmann og manager Gross. De to var svært uenige om hvordan laget burde løse oppgavene.

- Jeg har hele tiden forsøkt å nå fram med mine innspill, men uenigheten toppet seg etter Bolton-kampen, sa Klinsmann under en pressekonferanse i dag.

- Fram til sesongslutt skal jeg yde mitt beste for klubben. Etter det skilles våre veier, sa tyskeren, som tidligere i år annonserte at han vil avstå fra landslagsoppdrag etter VM-sluttspillet i Frankrike til sommeren.

Ifølge Gross skyldtes uenigheten disposisjonene i laget. Spesielt var det uenighet mellom manageren og Klinsmann om hvordan franskmannen David Ginola burde benyttes.

- Han (Klinsmann) var den eneste spilleren som viste misnøye med lagoppstillingen. Jeg forsto ikke hvorfor han reagerte slik, sa Gross tidligere i dag.

Tottenham ligger fjerde sist i engelsk eliteserie og har ni seriekamper igjen å spille. Jürgen Klinsmann har ikke oppfylt de skyhøye forventningene til ham siden han sluttet seg til klubben et stykke ut i inneværende sesong.