Klinsmann forventer knokkelkamp

Møter Ecuador i gruppefinalen.

Følg Tyskland - Ecuador direkte fra kl. 16!

(Dagbladet.no): Optimismen er tilbake i det tyske folket etter Tysklands oppløftende start på VM. To kamper mot Costa Rica og Polen har gitt seks poeng, men Ecuador har likevel overtaket i gruppe før det innbyrdes oppgjøret i ettermiddag.

Den kampen «Die Mannschaft» vinne om de skal bli nummer en i gruppa. Og det er alt Jürgen Klinsmann tenker på.

- Vi vil slå Ecuador og vinne gruppa vår. Det vil bety masse for oss. Men det vil bli tøft, noe vi nok vil få merke raskt. Dette vil bli en av disse knokkelkampene hvor vi virkelig må ned i kjelleren. Det blir en skikkelig batalje - det er stilen til Ecuador, sier Klinsmann til FIFAs offisielle VM-side.

Har ikke trent på straffer

Mens England og Sverige kan spille på resultatet fra Tyskland-kampen i kveld, er situasjonen langt mer uviss for Tyskland.

Klinsmann hevder uansett at han er likegyldig til hvem som blir motstander i åttendelsfinalen.

- Vi bryr oss faktisk ikke om hvem vi møter. Samme hvem vi møter i sluttspillet vil det bli svært tøft, sier Klinsmann og legger til:

- Dette vil bli en av disse knokkelkampene hvor vi virkelig må ned i kjelleren, sier Jürgen Klinsmann om Ecuador-kampen. Foto: EPA
- Dette vil bli en av disse knokkelkampene hvor vi virkelig må ned i kjelleren, sier Jürgen Klinsmann om Ecuador-kampen. Foto: EPA Vis mer

- Vi har ikke begynt å trene på straffer. Ennå.

Michael Ballack pådro seg et gult kort i forrige kamp mot Polen, men Klinsmann vil ikke spare sin aller største stjerne i dag selv om Tyskland allerede er klare for åttendelsfinalen.

Begrunnelsen er at Chelsea-spilleren vil ha godt av kamptrening etter han måtte stå over den første kampen på grunn av skade.

Klinsmann forventer knokkelkamp