<strong>NOT PLEASED:</strong> USA-trener Jürgen Klinsmann er misfornøyd med FIFAs valg av dommer til lagets VM-kamp mot Belgia i åttedelsfinalen tirsdag. Foto: REUTERS / Ivan Alvarado / NTB Scanpix
NOT PLEASED: USA-trener Jürgen Klinsmann er misfornøyd med FIFAs valg av dommer til lagets VM-kamp mot Belgia i åttedelsfinalen tirsdag. Foto: REUTERS / Ivan Alvarado / NTB Scanpix Vis mer

Klinsmann ikke fornøyd med FIFAs valg av dommer

- Han er i stand til å snakke fransk med de belgiske spillerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

USA-trener Jürgen Klinsmann er misfornøyd med FIFAs valg av dommer til lagets VM-kamp mot Belgia i åttedelsfinalen tirsdag.

Den algeriske dommeren Djamel Haimoudi skal dømme kampen mellom USA og Belgia. Det har ikke falt i smak i den amerikanske VM-leiren.

- Den algeriske dommeren er i stand til å snakke fransk med de belgiske spillerne på banen, men ikke med oss, sier Klinsmann.

I 2010-VM møtes USA og Algerie i gruppespillet. Han mener det burde vært med i beregningen da FIFA valgte dommer.

- Algerie er et land vi slo i forrige VM. Jeg forstår det er vanskelig for FIFA å velge riktig dommer til riktig kamper. Vi lar tvilen komme til gode, respekterer avgjørelsen og håper alt går bra, sier Klinsmann.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer