Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klinsmanns første mål etter comebacket

LONDON (Dagbladet): Tottenham- West Ham 1-0. David Ginola tok fram sitt ypperste, Jürgen Klinsmann scoret sitt første mål etter comebacket og Espen Baardsen sto som en helt i mål. Da Tottenham fikk tilbake håpet, hentet Baardsen fram tre redninger fra den øverste skuffen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jürgen Klinsmann stjeler garantert overskriftene i England i dag. Sånn er det når du er superstjerne og sukrer inn ei ukelønn på nærmere en halv million norske. Men målet han scoret etter sju minutter var bare en liten del av Tottenhams ettermiddag på White Hart Lane.

Fordi Espen Baardsen - som ikke gjør mer i året enn det Klinsmann tjener på tre uker - sto fenomenalt i mål.
Tre avgjørende redninger - hvor den ene var en den-ballen-er-nødt-til-å-gå-i-mål-refleks - sikret tre poeng for Tottenham. I Espen Baardsens tredje kamp fra start siden debuten mot Liverpool på Anfield Road for ni måneder siden, var hjemme-målet stengt nord i London. Og derfor er det plutselig ikke lenger noe problem at førstevalget Ian Walker er ute med skulderskade.

Og:

Nå har Espen Baardsen meldt seg på i VM-kampen for alvor.

VM-aktuell

På Old Trafford for åtte dager siden åpnet Drillos-assistent Bjørn Hansen Frankrike-døra forBaardsen. Per dato er den naturlige keeper-troikaen Frode Grodås, Thomas Gill og Thomas Myhre.

Men de trener-ørene vil ikke Tottenham-keeperen høre på. - Målet mitt nå er VM, sierBaardsen.

- Hvis Espen får spille for Tottenham, er han en spiller vi er nødt til å ta med i vurderingen når den tida kommer, sier Bjørn Hansen.
- Det gledelige ved situasjonen er at det som så ut som et problem for kort tid tilbake - etterveksten av keepere i Norge - plutselig framstår som meget god.

Steffen imponert

- Espen spilte en kjempekamp, sier Steffen Iversen. Tilbake fra mirakeldoktor Müller-Wolfarth i Tyskland - der han har fått hanekam-masse injisert i kneet - tok han poengene fra tribunen på White Hart Lane.

- Det tar nok minst fire uker til før jeg er helt skadefri. Akkurat nå føles det veldig lenge. Og så har jeg fått et problem til:

- Etter alle sprøytene jeg fikk i Tyskland, har jeg begynt å våkne klokka sju om morran, sier Steffen.

FULLSTENDIG COMEBACK: Klinsmann satte sitt første comeback-mål mot West Ham.
Espen Baardsen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!