Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klinsmanns skade - Tottenhams bane?

Ikke bare forsvant Tottenham ut av cupen, og Klinsmann ut på båre, nå kan det virke som om resten av sesongen kan være over for den 33 år gamle tyskeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kampen mot Barnsley var en tragedie for alle dem som følger Spurs. For det første gikk London-laget på en smell da de ble feid av banen med 3-1, og som om ikke det var nok forsvant Klinsmann etter hvert ut på båre. Nå kan det vise seg at sesongen er over for den tyske kapteinen ettersom røntgenbilder nå forteller at den brukkede kjeven er i langt verre stand enn først antatt. Trener Christian Gross sa da også direkte etter kampen at han tvilte på at det var veldig alvorlig da Klinsmann hadde blitt kjørt av gårde til Barnsley District Hospital.

 Skaden inntraff etter en kollisjon med forsvarskjempen Arjan de Zeeuw, da de begge gikk i bakken etter en hodeduell.

 - Han må ha truffet kneet mitt, det er svært ømt, og jeg kan huske jeg fikk en smell i det etter at jeg hadde falt bakover i duellen, forteller de Zeeuw til BBC i dag.

 Klinsmann var av Gross hyret inn for å redde et Tottenham som kjempet i bunnen av tabellen, og han håpet selv at a-lagsspill på Tottenham kunne gjøre ham til en kandidat for det tyske landslaget. Men nå ser det svart ut for dem alle. Klinsmann kan sannsynligvis se langt etter VM-spill, Tottenham ser mer og mer ut som et lag som hører hjemme i 1. divisjon og Christian Gross kan være på vei vekk fra White Heart Lane med senket hode.

 Om ikke alt dette var nok, så kan Stephen Clemence se fram til karantene på grunn av rødt kort, mens Les Ferdinand må svare for verbale angrep på dommeren i etterkant av kampen.

 Han mente at Gerlad Ashby hadde gjort en elendig jobb, og han sparte ikke på kruttet:

 - Han (Ashby) var en skandale! Hver uke ser man managere og spillere klage på dommerne, og dette var det verste eksempelet på dømming jeg noensinne har sett. Og jeg har spilt i de lavere divisjoner! Jeg mener det, og jeg vet at det kommer til å bli slått ned på av FA (the Football Association), men det var så ille det var, var Ferdinands kommentar.

 Tiraden kom hovedsaklig på grunn av Ashby's utvisning av Clemence etter at denne forsøkte å filme seg til straffespark

REDNINGSMANNEN:</B> Klinsmann kom tilbake til Tottenham for å redde klubben og manager Gross. Nå ser det dårlig ut for dem alle.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!