Klinsmanns skade - Tottenhams bane?

Ikke bare forsvant Tottenham ut av cupen, og Klinsmann ut på båre, nå kan det virke som om resten av sesongen kan være over for den 33 år gamle tyskeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kampen mot Barnsley var en tragedie for alle dem som følger Spurs. For det første gikk London-laget på en smell da de ble feid av banen med 3-1, og som om ikke det var nok forsvant Klinsmann etter hvert ut på båre. Nå kan det vise seg at sesongen er over for den tyske kapteinen ettersom røntgenbilder nå forteller at den brukkede kjeven er i langt verre stand enn først antatt. Trener Christian Gross sa da også direkte etter kampen at han tvilte på at det var veldig alvorlig da Klinsmann hadde blitt kjørt av gårde til Barnsley District Hospital.

 Skaden inntraff etter en kollisjon med forsvarskjempen Arjan de Zeeuw, da de begge gikk i bakken etter en hodeduell.

 - Han må ha truffet kneet mitt, det er svært ømt, og jeg kan huske jeg fikk en smell i det etter at jeg hadde falt bakover i duellen, forteller de Zeeuw til BBC i dag.

 Klinsmann var av Gross hyret inn for å redde et Tottenham som kjempet i bunnen av tabellen, og han håpet selv at a-lagsspill på Tottenham kunne gjøre ham til en kandidat for det tyske landslaget. Men nå ser det svart ut for dem alle. Klinsmann kan sannsynligvis se langt etter VM-spill, Tottenham ser mer og mer ut som et lag som hører hjemme i 1. divisjon og Christian Gross kan være på vei vekk fra White Heart Lane med senket hode.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer