JUBELKYSSET: - En ren impulshandling, sier Frode Bergum Hansen om da han omfavnet målvakt Anders Søreide i et smellkyss under seieren over Brann i går kveld.Foto: TV 2
JUBELKYSSET: - En ren impulshandling, sier Frode Bergum Hansen om da han omfavnet målvakt Anders Søreide i et smellkyss under seieren over Brann i går kveld.Foto: TV 2Vis mer

Klinte med keeperen i pur glede

- Han syntes det var jævlig godt, sier Fyllingens Bergum Hansen.

||| (Dagbladet): 20 år etter at lillebror Fyllingen ga Brann en liknende en på trynet, slo tredjedivisjonslaget til Bergens vaklende stolthet igjen da de sendte sportsklubben hodestups ut av cupen i går kveld.

Fyllingen kjempet knallhardt og forsvarte seg godt, og lot aldri Brann fortjene å utlikne Kristoffer Stephensens heading til 1-0 etter 54 minutter.

Den 18-årige matchvinneren var selvfølgelig blant de gladeste i går. Men de som feiret voldsomst da vinnermålet ble satt inn, var Fyllingen-stopper Frode Bergum Hansen og keeper Anders Søreide, som omfavnet hverandre i et kjærlighetsfylt smellkyss da Stephensens avslutning hvilte i nettet.

- Vi sitter bare her og flirer av det. Jeg tenkte ikke så mye over det. Følelsen var bare helt ubeskrivelig da dommeren blåste av kampen, så jeg hoppet opp i armene på keeperen og kysset ham. Det fortjente han, sier en flirende Bergum Hansen når Dagbladet snakker med ham mens Fyllingen-gutta er samlet til et par pils etter kampen.

Den kyssmottakende keeper ville forøvrig ikke snakke med Dagbladet. Men som Bergum Hansen slår fast:

HJEM I SKAM: Det blir en tøff torsdag morgen for Erik Huseklepp og de andre Brann-spillerne.Foto: DIGITALSPORT
HJEM I SKAM: Det blir en tøff torsdag morgen for Erik Huseklepp og de andre Brann-spillerne.Foto: DIGITALSPORT Vis mer

- Han synes det var jævla godt!

- Tafatt og tamt Brann
Frode Bergum Hansen, som kommer fra Lillehammer opprinnelig, men har vært i Fyllingen i seks år, synes det bare er godt at bildet av omfavnelsen brettes ut for hele Norge.

- Jeg synes det er nydelig og fantastisk. Det var en rein impulshandling, jeg var så glad at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, sier han.

Fyllingens 1-0-seier er sensasjonell i seg selv, mer deprimerende for bortelaget er det nok at Brann nesten ikke skapte sjanser, bortsett fra da Cato Hansen bommet på en heading på blank goal i andre omgang.

- Hadde vi blitt rundspilt og hatt kjempeflaks ville seieren kanskje hatt en ørliten bismak. Men vi skaper jo flere sjanser enn Brann, vi var nærmere 2-0 enn de var 1-1. Bortsett fra den til Cato Hansen hadde vi god kontroll, vi kunne punktert kampen 10 minutter før slutt. Jeg synes vi vinner fortjent mot et tamt og tafatt Brann-lag, sier Frode Bergum Hansen.

- Hvor mye trener dere i tredjedivisjon i år?

HELTEN: 18 år gamle Kristoffer Stephensen avgjorde for hjemmelaget.Foto: DIGITALSPORT
HELTEN: 18 år gamle Kristoffer Stephensen avgjorde for hjemmelaget.Foto: DIGITALSPORT Vis mer

- Det har vært 5-6 ganger i uka denne sesongen. Vi har trent mer som 3. divisjonslag enn vi gjorde som 2. divisjonslag. Det er mye bedre harmoni i spillergruppa nå enn det var i fjor, det er lagånd og villighet til å stå på for hverandre, forteller Frode Bergum Hansen.

Skal tyne Huseklepp
Bergum Hansen kjenner blant andre Erik Huseklepp godt fra Brann-stjernens Fyllingen-tid, og syntes det var morsomt å møte ham og Diego Guastavino ute på banen.

- Huseklepp er en god kompis, så det var utrolig morsomt å ta'n. Jeg takket ham bare for kampen, og venter til torsdag med å gi ham tyn, sier Fyllingen-stopperen, som ikke er i tvil om hvem som er storebror i Vestlandets hovedstad akkurat nå.

- I kveld er vi Bergens stolthet, og i morra og et par dager til.

Fyllingen-gutta feirer som nevnt cupseieren over Brann med litt sosialt samvær på kvelden, men noen langvarig fest blir det ikke.

- Vi feirer stille og rolig. Vi har tatt oss noen pils, men de fleste skal på jobb i morgen tidlig. Uansett er det viktig å samles litt, det er ikke så ofte vi slår Brann.

FORELØPIG TRYGG: Brann-ledelsen avviste å si opp trener Steinar Nilsen sent i går kveld.Foto: DIGITALSPORT
FORELØPIG TRYGG: Brann-ledelsen avviste å si opp trener Steinar Nilsen sent i går kveld.Foto: DIGITALSPORT Vis mer

- Trodde dere på seier før kampen?

- Selvfølgelig trodde vi på det, sier Frode Berg Hansen.