Klinte til etter den historiske seieren

Kyss, klapp og klem for overlegne Arsenal.

SMASK! Theo Walcott gir Alexis Sanchez etter digert kyss på kinnet etter at chileneren satte inn 2-0-scoringen for Arsenal i FA cup-finalen mot Aston Villa på Wembley i dag. Walcott satte selv finalens første scoring, mens Per Mertesacker og Olivier Giroud sørget for at det endte med en overlegen 4-0-seier til historiske Arsenal, som kan feire klubbens 12. tittel i turneringen. Foto: Anthony Devlin /PA Wire / NTB Scanpix
SMASK! Theo Walcott gir Alexis Sanchez etter digert kyss på kinnet etter at chileneren satte inn 2-0-scoringen for Arsenal i FA cup-finalen mot Aston Villa på Wembley i dag. Walcott satte selv finalens første scoring, mens Per Mertesacker og Olivier Giroud sørget for at det endte med en overlegen 4-0-seier til historiske Arsenal, som kan feire klubbens 12. tittel i turneringen. Foto: Anthony Devlin /PA Wire / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• FA cup-finale, Arsenal - Aston Villa 4-0.

(Dagbladet): Arsenal-manager Arsene Wenger overrasket i sitt finaleuttak, med å satse på Theo Walcott framfor Olivier Giroud som spiss i FA cup-finalen mot Aston Villa på magiske Wembley i dag.

Det skulle vise seg som et meget lurt trekk:

Fulltreffer Walcott banket Arsenal i ledelsen etter 40 minutter, fra kort hold etter at Alexis Sanchez slo Kieran Richardsen i hodeduellen i forkant.

Finalens første goal var fortjent nok, etter en førsteomgang var Arsenal til tider kjørte ball i hatt med Aston Villa med et tempo som finalemotstanderen ikke hang med på.

Tempotrøbbel Tre gule til Aston Villa den første drøye halvtimen vitner om at Villa fikk trøbbel da Arsenal satte opp tempoet. Villa forsøkte å ta noen av de overgangen som bød seg, men klarte ikke å spille seg til noen farligheter.

De var det Arsenal som sto bak.

Alle sammen.

Og det var nettopp målscorer Walcott som også hadde finalens største sjanse før han noterte seg for 1-0-målet seinere i omgangen:

24 minutter ut i kampen fikk han muligheten fra fem meter, etter at Arsenal spilte seg fri på venstresiden. Walcott traff godt, men ballen på reddet på streken av Kieran Richardson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer