Klinte til

Andrine Flemmen tok de sjansene det er mulig å ta og kjørte seg opp fra åttende- til tredjeplass. Molde-jenta var overlykkelig for sin tredje pallplassering noensinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Og Andrine var heller ikke misfornøyd med sjekken på rundt 70000 norske kroner etter verdenscuprennet i østerrikske Semmering i går. I tillegg kommer pluss-pluss fra utstyrsfabrikanten. Men bonusens størrelse ønsker hun å holde for seg sjøl.

- Pengene er ikke det første jeg tenker på når jeg går i mål. Prestisjen og gleden over å lykkes er mye større. Men jeg har ikke noe imot å tjene noen kroner, sier Flemmen til Dagbladet.

Mer penger

I morgen fyller Andrine Flemmen 24 år. Bursdagen feires med et showrenn i Sesteriere. Da kan det bli flere kroner på kontoen.

- Ti jenter er invitert til å kjøre tre omganger storslalåm hvor de to beste teller. Alle får 4500 kroner for å stille opp. Vinneren får 135000 kroner, mens sisteplass gir 13500 kroner.

Etter gårsdagens tredjeplass er Andrine Flemmen nummer to i storslalåmcupen - bak østerrikske Alexandra Meissnitzer. Sammenlagt i verdenscupen er Molde-jenta nummer åtte med 311 poeng.

Tar sjanser

- Jeg fikk 387 poeng i hele fjor, så framgangen har vært stor. Jeg er blitt mer stabil og tør gi jernet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer