Klinte til

Andrine Flemmen tok de sjansene det er mulig å ta og kjørte seg opp fra åttende- til tredjeplass. Molde-jenta var overlykkelig for sin tredje pallplassering noensinne.

Og Andrine var heller ikke misfornøyd med sjekken på rundt 70000 norske kroner etter verdenscuprennet i østerrikske Semmering i går. I tillegg kommer pluss-pluss fra utstyrsfabrikanten. Men bonusens størrelse ønsker hun å holde for seg sjøl.

- Pengene er ikke det første jeg tenker på når jeg går i mål. Prestisjen og gleden over å lykkes er mye større. Men jeg har ikke noe imot å tjene noen kroner, sier Flemmen til Dagbladet.

Mer penger

I morgen fyller Andrine Flemmen 24 år. Bursdagen feires med et showrenn i Sesteriere. Da kan det bli flere kroner på kontoen.

- Ti jenter er invitert til å kjøre tre omganger storslalåm hvor de to beste teller. Alle får 4500 kroner for å stille opp. Vinneren får 135000 kroner, mens sisteplass gir 13500 kroner.

Etter gårsdagens tredjeplass er Andrine Flemmen nummer to i storslalåmcupen - bak østerrikske Alexandra Meissnitzer. Sammenlagt i verdenscupen er Molde-jenta nummer åtte med 311 poeng.

Tar sjanser

- Jeg fikk 387 poeng i hele fjor, så framgangen har vært stor. Jeg er blitt mer stabil og tør gi jernet.

I går kjørte Andrine en passiv 1. omgang - mens finalen ble det stikk motsatte.

- Jeg kjørte litt for pent - hadde litt for god kontroll. I 2. omgang kjørte jeg på grensa hele veien.
- Det lønte seg, sier Andrine Flemmen.