Klipp av deg håret

MARIENLYST (Dagbladet): Når fotballspillere flest trekker pusten etter en involvering, trekker Odd Inge Olsen (28) fingrene gjennom håret, og danderer lokkene bak øret. Olsen er en så dyktig fotballspiller, at han bare er en snaubarbering unna Nils Johan Sembs første landslagstropp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Semb var på Marienlyst i går og så Olsen på sitt mest forfengelige før pause - og sitt beste etter.

I første omgang hadde Olsen flere involveringer i hodebunnen enn i spillet.I andre omgang var han drivkraften bak Moldes oppsiktsvekkende kvalitetsløft.Han har fart på internasjonalt nivå.Han har tekniske kvaliteter til å være en ressurs også med ball.Han har lært seg indreløperrollen i Molde, og er flink til å utfordre bakrommet på rett tidspunkt.Han har vært Moldes beste spiller hittil i sesongen.Daniel Berg Hestad har hestehale, hårstrikk i samme grønnfarge som sponsornavnet på skulderbladet - og er nesten like fokusert på frisyren som Olsen når ballen er utenfor rekkevidde.Og Karl Oskar Fjørtoft har blondestriper og trimmet kinnskjegg.

Når Olsen klarer å glemme håret sitt, likner han den indreløpertypen Drillo aldri hadde i VM - og som Nils Johan Semb bør ha som primæroppgave å framskaffe.

Olsen er moden - av følgende årsaker:

Svakheten: Tøffheten og styrken i nærkampene - som muligens har en del å gjøre med den allerede nevnte forfengeligheten. For etter pause i går demonstrerte Olsen at han både har musklene og innstillingen til å gjøre mer simpelt grovarbeid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer