Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klitsjko dominerte og vant på knockout mot Pulev

Ukraineren forsvarte sine VM-titler med knockout i femte runde.

PULEV TAPTE: Vladimir Klitsjko forsvarte VM-beltene sine mot Kubrat Pulev i Hamburg i kveld. Foto: AP Photo/Frank Augstein / NTB Scanpix
PULEV TAPTE: Vladimir Klitsjko forsvarte VM-beltene sine mot Kubrat Pulev i Hamburg i kveld. Foto: AP Photo/Frank Augstein / NTB Scanpix Vis mer

Før storkampen i Hamburg hadde Pulev hevdet at Klitsjkos tid som boksemester var over. Men den 33-årige bulgareren fikk bevist at han tok feil.

Klitsjko er verdensmester i forbundene WBA, WBO og IBF. 38-åringen har ikke tapt en kamp på over ti år, og allerede i første runde sendte han Pulev i gulvet to ganger.

I tredje runde måtte Pulev reise seg nok en gang da Klitsjko traff ham med en venstre hook, men det samme klarte han ikke i den femte.

Tapet var bulgarerens første på 21 kamper. Klitsjko forbedret sin statistikk til 63 seirer på 66 proffkamper. Hele 54 av dem er kommet på knockout.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media