Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klitsjko møter Williams i Las Vegas

Tysk-ukraineren Viltalij Klitsjko setter VM-tittelen sin i tungvektsboksing i World Boxing Council (WBC) på spill mot Danny Williams i Las Vegas.

Kampen går 11. desember på Mandalay Bay Casino. Tidligere har Frank Warren, som er promotor for Danny Williams, mente at kampen burde gå i New York.

Briten Williams har fått en sjanse på VM-tittelen etter at han slapp bomben og slo Mike Tyson på knockout i løpet av fire runder i juli. Ikke siden James «Buster» Douglas slo Tyson på knockout i 1990 har verden opplevd maken til sensasjon i bokseringen.

- Klitsjko har gjort en kjempefeil ved å akseptere meg som motstander, sier selvsikre Williams før møtet med tysk-ukraineren.

- Han må forstå at jeg er virkelig, for jeg slo ut Mike Tyson, legger han til.

Nå mener han det er på tide at VM-tittelen i tungvekt i WBC kommer tilbake til England.

Vitalij Klitsjko ble verdensmester i april da han slo sørafrikaneren Corrie Sanders og vant den ledige tittelen etter Lennox Lewis.

- Jeg tar uttalelsene fra Williams med stor ro, for jeg vet jeg kommer til å bevise at jeg er den beste tungvekteren i verden akkurat nå. Williams sjokkerte og overrasket da han slo Tyson, men jeg skal passe på at han verken kommer til å sjokkere eller overraske igjen, sier Vitalij Klitsjko i en kommentar.

Om ikke annet så er den psykologiske krigføringen før kampen allerede i gang.

(®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media