Klitsjko slo ut Donald, Lewis neste?

Vladimir Klitsjko slo ut Larry Donald i 10. runde lørdag og banet vei for en tittelkamp i tungvektsboksing mot Lennox Lewis.

Ukraineren, som bor og trener i Tyskland, er førsteutfordrer for verdensmester Lewis. Planene er at tittelkampen skal bokses i Las Vegas i mars neste år.

Klitsjko dominerte stort i kampen mot Donald. Den 35-årige amerikaneren hadde aldri blitt slått ut før, men han måtte i gulvet tre ganger i 10. runde. Dermed var kampen, som gjaldt WBAs interkontinentale tittel, over.

Det var Klitsjkos 31. knockoutseier på 33 kamper. Etterpå var han mest opptatt av at han rett før kampen ble far for annen gang.

- Å bli far er den største seieren. Jeg fikk vite det tre timer før kampen. Kona mi ringte og sa at hun hadde en presang til meg. Så ba hun om en presang fra meg også: Seier i kampen, sa han.

Forhandlinger om kampen mot Lennox Lewis vil starte allerede kommende uke. For øvrig er Klitsjkos lillebror Vladimir også en mulig utfordrer for Lewis. Om to uker skal han forsvare sin WBO-tittel i tungvekt.

(NTB-DPA)