STARTER KAMPEN VERBALT: Vladimir Klitsjko er ikke nådig mot sin neste motstander. Foto: EPA/TOBIAS HASE
STARTER KAMPEN VERBALT: Vladimir Klitsjko er ikke nådig mot sin neste motstander. Foto: EPA/TOBIAS HASEVis mer

Klitsjko stempler Haye som en kylling og kujon

Klar for tungvektsduell.

|||

Vladimir Klitsjko begynner å bli lei maset til briten David Haye. Nå utfordreren han briten samtidig som han kaller WBA-mesteren en kujon.

David Haye forsvarte VM-tittelen sin i tungvekt i World Boxing Association (WBA) mot John Ruiz for en drøy uke siden. Da gikk han ut og mente tiden var moden for å møte en av Klitsjko-brødrene.

- Nå får du vise at du ikke er en kylling og farer med tomt prat. Foreløpig mener jeg du har opptrådt som en kujon og løpt vekk fra oss, sier Vladimir Klitsjko som holder tungvektstitlene i International Boxing Federation (IBF), World Boxing Organisation (WBO) og International Boxing Organisation (IBO).

Storebror Klitsjko sier Haye allerede har sneket seg unna to muligheter til å møte Klitsjko-brødrene.

- Jeg vil gjerne si til at boksetilhengere at Haye har opptrådt som en kylling to ganger. Derfor er det på tide at han tar utfordringen nå. Jeg møter deg gjerne, sier Klitsjko i et TV-intervju, der han direkte henvender seg til David Haye.

FORSVARTE TITTELEN: David Haye slo ut John Ruiz i Manchester 3. april. Foto: AP/Tim Hales
FORSVARTE TITTELEN: David Haye slo ut John Ruiz i Manchester 3. april. Foto: AP/Tim Hales Vis mer

- Det som er klart er at du ikke kan løpe vekk i all evighet dersom du vil ha respekt. Kom igjen nå; jeg er klar, sier Vladimir Klitsjko i følge den danske avisen Ekstra Bladet.

(NTB)


TOPPMØTE: Her poserer Vladimir Klitsjko og Haye sammen på Empire State Building i New York i april i 2009. Foto: AP /Frank Franklin II
TOPPMØTE: Her poserer Vladimir Klitsjko og Haye sammen på Empire State Building i New York i april i 2009. Foto: AP /Frank Franklin II Vis mer