<strong>PRINSEN:</strong> Lukas Podolski så Köln endelig ta et poeng mot Kaiserslautern fra tribunen i går. Nå ryktes det at han ikke blir med Ståle Solbakken framover.Foto: SCANPIX/EPA/ROLF&nbsp;VENNENBERND
PRINSEN: Lukas Podolski så Köln endelig ta et poeng mot Kaiserslautern fra tribunen i går. Nå ryktes det at han ikke blir med Ståle Solbakken framover.Foto: SCANPIX/EPA/ROLF VENNENBERND Vis mer

Köln avviser salg av Podolski

Rykter om Galatasaray-interesse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er nye skyer på himmelen for Köln-fansen. Ifølge tyrkiske medier er Lukas Podolski på vei til Galatasaray.

Ståle Solbakken ble konfrontert med meldingene på pressekonferansen etter lørdagens 1-1-kamp mot Kaiserslautern, og han avviste at klubbens mest populære spiller er på vei bort.

- Vi har ikke fått noe offisielt bud, og derfor er det ikke noe tema for oss å selge Poldi, bedyrer klubbdirektør Claus Horstmann overfor lokalavisen Express.

Podolski avslo overfor avisen å kommentere overgangsryktene. Han var til stede på stadion selv om han har vært febersyk og ble erklært uaktuell for spill lørdag.

Misfornøyd
Podolski ble av Solbakken fratatt kapteinsbindet før sesongstart, men det skal ikke være forholdet til treneren som gjør at Podolski fristes av et klubbskifte.

Han skal være misfornøyd med Kölns pressede økonomiske situasjon og det generelle kaoset som hersker rundt klubben.

Det spørs om en overgang til tyrkisk fotball er rett medisin mot slikt, men ifølge TV-kanalen NTV er Podolski langt på vei enig med Galatasaray om betingelsene i en fireårskontrakt. Forsvinner Kölns «prins», vil det bli opprørsstemning blant publikum.

Feil valg Tilhengernes misnøye med den katastrofale sesongstarten ble et stykke på vei dempet av en helhjertet innsats i 1-1-kampen mot Kaiserslautern lørdag. Bare et vinnermål manglet.

- Jeg er tilfreds med innsatsen. Jeg synes vi var det beste laget, og vi skapte sju-åtte store sjanser, men det var ikke dagen for de gode avslutningene, sa Solbakken etter kampen.

- Noen av sjansene var så store at spillerne hadde tid til å tenke over hva de skulle gjøre. Valgene som ble gjort var ikke de beste, konstaterte han.

Solbakkens første Bundesliga-poeng var ikke nok til å løfte laget bort fra jumboplassen. Neste oppgave er bortekamp mot nestjumbo Hamburg, som er foran Köln på flere scorede mål.

- Vi fortjente bedre enn ett poeng i dag, men nå må vi prøve å få seieren i Hamburg i stedet, sa Solbakken.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer