UTSATT: Kölns kamp mot Mainz er utsatt på ubestemt tid etter at dommeren ikke møtte opp. Dermed må Ståle Solbakken vente på å bygge videre på sin etterhvert gode hjemmestatistikk.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alex Domanski
UTSATT: Kölns kamp mot Mainz er utsatt på ubestemt tid etter at dommeren ikke møtte opp. Dermed må Ståle Solbakken vente på å bygge videre på sin etterhvert gode hjemmestatistikk.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alex DomanskiVis mer

Köln-kamp avlyst

Dommeren meldte avbud på for kort varsel.

(Dagbladet): I dag skulle Köln spilt hjemmekamp mot Mainz. I stedet er oppgjøret utsatt på ubestemt tid.

Kampens dommer, Babak Rafati, møtte aldri opp som avtalt på RheinEnergieStadion av personlige årsaker. På så kort varsel, var det ikke tid til å hente inn en erstatter, skriver Köln på sine hjemmesider.

Köln er sparsommelige med informasjonen om omstendighetene rundt at Rafati meldte avbud så kort tid før kampslutt.

- Avgjørelsen om å avlyse kampen er verken tatt av FC Köln eller Mainz 05, men fra forbundshold, sier sportsdirektør Volker Finke, ifølge express.de.

De mange supporterne som allerede var på stadion da kampen ble avlyst, ble bedt om å reise hjem. Köln har allerede lovet at alle som hadde billetter vil kunne bruke disse når kampen omsider blir spilt.

Köln sto før ettermiddagens kamp med tre strake hjemmeseirer, og ville vært favoritter mot et Mainz-lag som ikke hadde vunnet borte siden de slo Freiburg i annen serierunde.