Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Köln-kaptein takket nei til Ståle

Mister trolig også Wolves-toppscoreren.

TRENGER FLERE SPILLERE: Wolverhampton-manager Ståle Solbakken er på spillerjakt, samtidig som han prøver å holde på klubbens beste spillere etter nedrykket fra Premier League.  Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
TRENGER FLERE SPILLERE: Wolverhampton-manager Ståle Solbakken er på spillerjakt, samtidig som han prøver å holde på klubbens beste spillere etter nedrykket fra Premier League. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer

Ståle Solbakken har virkelig tøffe dager. Tirsdag fikk Wolverhampton-manageren nei også fra Pedro Geromel.

Midtstopperen fra Köln sto øverst på Solbakkens ønskeliste. Men brasilianeren kjøpes av Atlético Madrid og blir leid ut til Sevilla. Det skriver express.de.

Wolves hang ikke sammen i forsvar forrige sesong. Det må hentes inn kvalitetsfolk i backrekka. Vadim Demidov takket nei tidligere i sommer.

Samtidig ser løpet kjørt ut med tanke på å beholde Steven Fletcher. Wolverhampton avslo et tilbud på 114 millioner kroner fra Sunderland mandag.

De vil ha ytterligere 25 millioner for angriperen. Det skriver avisen Express and Star.

KJØPES OG LEIES UT: Pedro Geromel (t.h) valgte La Liga framfor The Championship. Foto: REUTERS/Thomas Bohlen
KJØPES OG LEIES UT: Pedro Geromel (t.h) valgte La Liga framfor The Championship. Foto: REUTERS/Thomas Bohlen Vis mer

- Når det gjelder Fletcher er vi vel nær en avgjørelse og i en kritisk fase. Dersom Sunderland ønsker ham, vil de sikkert komme tilbake for å snakke om det. Jeg vet hva Wolverhampton verdsetter ham til, men vi forsøker å bygge et lag her uten Fletcher, sier Solbakken.

Nordmannen debuterer i ligaen borte mot Leeds lørdag. Han vet ikke hva slags lag han kan stille med på Elland Road.

Fletcher virker å være tapt. Det samme gjelder høyst trolig Matt Jarvis (midtbanestjerne). Flere klubber er på jakt etter ham. Andre spillere kan også forsvinne.

Tøft Solbakken innrømmet overfor NTB i forrige uke at situasjonen er meget uoversiktlig. Wolves har et speidernett i aksjon.

På grunn av mulige salg, må Solbakken ha alternative spillere innenfor rekkevidde. Det er et nytt puslespill for Grue-mannen.

- Vi må sy sammen en tropp som kan holde i 46 kamper i serien, sa Solbakken.

BYR PÅ FLETCHER: Steven Fletcher (t.v) er aktuell for Sunderland.  Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
BYR PÅ FLETCHER: Steven Fletcher (t.v) er aktuell for Sunderland. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer

Overgangsvinduet stenger 1. september.

Wolverhampton rykket ned fra eliteserien i vår etter en meget svak sesong der manageren Mick McCarthy ble sparket underveis. Han hadde jobben i seks år.

Wolves måtte ha straffer for å slå ut Aldershot (fjerde proffnivå) i første runde av ligacupen sist helg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media