TIL KÖLN? Ståle Solbakken er svært nær en kontrakt med den tyske klubben FC Köln. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet.
TIL KÖLN? Ståle Solbakken er svært nær en kontrakt med den tyske klubben FC Köln. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet.Vis mer

Köln og NFF kom ikke til enighet om Ståle

Brudd i kveldens forhandlinger. Gjennopptar samtalene i morgen.

Norge eller Köln? Alt om Ståle Solbakken-saken her.

(Dagbladet): FC Köln og Norges Fotballforbund (NFF) kom ikke til enighet om et kompensasjonsbeløp for Ståle Solbakken. Det skriver VG Nett i kveld.

Samtalene vil trolig gjenopptas i morgen, da over telefon.

Köln-direktør Volker Finke bekreftet i et intervju med den tyske avisa Express i dag at de ønsket seg Ståle Solbakken som trener, og at de skulle i forhandlinger med NFF om 43-åringens fremtid i kveld.

Kveldens møte skal ha vart i flere timer, uten at partene skal ha kommet til enighet. Solbakken skal angivelig allerede ha blitt enige med den tyske klubben om en avtale allerede, men det er ikke bekreftet enda.

- Jeg vil ikke snakke om Ståle Solbakken før alt er avklart. Jeg kjenner ikke Ståle Solbakken veldig godt, og kommer ikke til å prate om ham nå, sa sportsdirektør Finke til TV2 tidligere i dag.

NFF skal ha vært godt orientert om Solbakkens forhandlinger med den tyske klubben, og etter det Dagbladet kjenner til skal fotballpresident Yngve Hallen ha forhørt seg allerede i forrige uke om hvor mye NFF kan kreve for Solbakken.

- Vi har ikke noe nytt å melde utover det vi tidligere har sagt, skriver informasjonssjef i NFF, Svein Graff, i en sms til Dagbladet.

Egil Olsen leder Norge ut 2011-sesongen, og i EM sluttspillet i Polen og Ukraina i 2012 dersom Norge skulle kvalifisere seg.