FORHANDLINGER: Ståle Solbakkens framtid kan bli avgjort i nær framtid. Foto: AP/Sang Tan
FORHANDLINGER: Ståle Solbakkens framtid kan bli avgjort i nær framtid. Foto: AP/Sang TanVis mer

- Köln-sjef forhandler om Solbakken i Oslo

Flyr inn til NFF-møte.

• Köln eller Norge? Alt om Solbakken-saken

Sportsdirektør Volker Finke reiste fredag til Oslo for å forhandle med Norges Fotballforbund (NFF) om en kompensasjonsavtale for å hente trener Ståle Solbakken, melder TV 2.

Solbakken skal være svært nær en kontrakt med den tyske bundesligaklubben. Dermed overtar ikke suksesstreneren ansvaret for Norges landslag fra neste år, slik kontrakten med NFF tilsier.

- Jeg vil ikke snakke om Ståle Solbakken før alt er avklart. Jeg kjenner ikke Ståle Solbakken veldig godt, og kommer ikke til å prate om ham nå, sier Finke til TV 2.

- Jeg har tre telefoner, de alle tre har ringt i ett sett fra trenere som ønsker denne jobben. Vi vil ha en moderne trener, gjerne en som er glad i ballbesittelse. Vår nye trener må være av europeisk toppklasse.

NFF skal ha vært godt orientert om Solbakkens forhandlinger med den tyske klubben.

(NTB)

MIDLERTIDIG TRENER: Volker Finke har vært både sportsdirektør og trener i Köln den siste tiden. Nå skal han etter sigende møte NFF i Oslo. Foto: REUTERS/Thomas Bohlen
MIDLERTIDIG TRENER: Volker Finke har vært både sportsdirektør og trener i Köln den siste tiden. Nå skal han etter sigende møte NFF i Oslo. Foto: REUTERS/Thomas Bohlen Vis mer