FYLLEKJØRTE: Köln-spiller Miso Brecko (t.v.) punkterte alle fire hjulene på bilen da han kjørte i alkoholpåvirket tilstand i natt. Foto: Patrick Stollarz, AFP/Scanpix
FYLLEKJØRTE: Köln-spiller Miso Brecko (t.v.) punkterte alle fire hjulene på bilen da han kjørte i alkoholpåvirket tilstand i natt. Foto: Patrick Stollarz, AFP/ScanpixVis mer

Köln-spiller krasjet i fylla etter klubbens karneval

Mer trøbbel for Solbakkens klubb.

Problemene vil ingen ende ta for Köln-trener Ståle Solbakken. Natt til tirsdag kjørte forsvarsspilleren Miso Brecko i fylla og forårsaket et trafikkuhell.

Det var etter klubbens karnevalsfeiring at den slovenske landslagsbacken satte seg bak rattet selv om han absolutt burde latt være. Han kjørte ut på skinnegangen til lokaltoget slik at han punkterte på alle fire hjul og skadet understellet på bilen.

- Jeg er svært lei for det som skjedde. Heldigvis kom ingen andre til skade, sa Brecko til lokalavisen Express' nettutgave.

Klubben bekreftet tirsdag at Brecko var påvirket av alkohol, og han ble fratatt førerkortet på stedet. Ifølge flere medier skal promilletesten ha vist 1,6.

- Miso Brecko har overfor klubben medgitt at han har gjort en feil. Han er spesielt lei for det inntrufne ettersom han er klar over at han som bundesligaspiller er forbilde for mange, heter det i en uttalelse fra Köln.

Brecko må regne med straff fra klubben i tillegg til et oppgjør med rettsvesenet.

(NTB)