Köln-spillerne raste etter soleklart handsmål. Nå etterforskes dansken med armen

Andreasen kan utestenges.

(Dagbladet): Hannovers Leon Andreasen ble den mest upopulære dansken i Köln i helga, da han ga bortelaget sitt seieren med hands i første omgang av Bundesliga-oppgjøret.

Andreasen skjøv ballen i mål med armen, og slapp utrolig nok unna med det, selv om det virket som omtrent samtlige kameraer og motspillere på banen fikk det med seg.

Dansken innrømmet alt etter kampen, naturligvis, men resultatet blir stående. Nå risikerer Andreasen likevel straff fra det tyske forbundet, som har bestemt seg for å se nærmere på saken, melder Kicker, via bold.dk.

Løp til benken Leon Andreasen ble omringet av medspillere etter scoringen, mens hjemmelagets spillere på sin side omringet dommeren. Etter endt, noe rolig, feiring løp tilsynelatende Andreasen bort for å konferere med trenerteamet, men ingen følte noe behov for å si fra eller unnskylde seg for handsen.

- Jeg vet ikke hvor mange ganger ting har gått mot oss i de første kampene. Feil skjer. I dag så ikke dommeren dette, jeg vet ikke hvorfor jeg skal stå her og unnskylde det, sa Andreasen, ifølge bold.dk, etter kampen.

- Den var helt klart borti hånda. Jeg merket at noe traff meg i armen, men det gikk veldig fort. Det er en dårlig følelse, for jeg er vanligvis en fair spiller, fortsatte dansken.

Blytungt I Dagbladets Morgenmøtet-sending i går mente Eurosport-ekspert Tor Thodesen at det neppe var snakk om bevisst juks.

- Men det overrasker meg hvor fort vi aksepterer sånt og går videre. Når dommeren setter i gang spillet er det ikke mer å gjøre. Det er blytungt for Köln-fansen, i hvert fall, å akseptere at de taper 0-1 på en åpenbar feil som dette her, sa Thodesen.

- Vi kunne se at Andreasen er ute ved treneren sin, det må ha vært den situasjonen de diskuterte. Jeg kan ikke vite, men man kan spekulere på om han var ute og spurte hva de skulle gjøre, sa han.

Ifølge Kicker fikk Oliver Neuville to kampers utestengelse for «grov usportslig opptreden» etter en liknende forseelse for noen år tilbake.

Handsscoringen førte til Hannovers andre seier for sesongen, og laget er nummer 14 i Bundesliga. Köln er på sjetteplass i den tyske toppdivisjonen.