Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Köln vil leie Huseklepp neste sesong

Også tyrkisk interesse for Bari-angriperen.

KAN BLI LÅNT UT: Erik Huseklepp og Bari rykker ned i Serie B. En utlånsavtale kan bli løsningen for at landslagsspissen skal få spille på øverste nivå i en eller annen liga neste sesong. Foto: Luva Turi, EPA/Scanpix
KAN BLI LÅNT UT: Erik Huseklepp og Bari rykker ned i Serie B. En utlånsavtale kan bli løsningen for at landslagsspissen skal få spille på øverste nivå i en eller annen liga neste sesong. Foto: Luva Turi, EPA/Scanpix Vis mer

Bundesligaklubben Köln er interessert i å leie Erik Huseklepp fra Bari neste sesong.

Huseklepp har kontrakt med Bari til 2014. Ifølge Terje Liverød vil ikke Köln kjøpe nordmannen, men ønsker kun en leieavtale, skriver VG.

En tyrkisk klubb skal også vurdere den norske spissen.

Huseklepp er informert om interessen fra de to klubbene.

- Men det er vanskelig å si noe om dette nå. Jeg konsentrerer meg om de fire siste seriekampene med Bari og de to landskampene med Norge i juni, sier Huseklepp til VG.

Han står fortsatt uten scoring i serie A etter nesten ti timers spill. Lønn venter han også på å få utbetalt av Bari.

Köln ligger på 14.-plass i Bundesligaen. Bari er sist i serie A og må spille på nest øverste nivå i italiensk fotball neste sesong.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media