PÅDRO SEG GULT KORT MED VILJE?: Gerard Pique går glipp av Barcelonas neste kamp mot Levante etter å ha pådratt seg gult kort i sluttminuttene i går. Mistanken er at han gjorde det med vilje, og i så fall ryker kampen mot Real Madrid - som han ironisk nok ville være sikker på å få spille. FOto:   REUTERS/Gustau Nacarino
PÅDRO SEG GULT KORT MED VILJE?: Gerard Pique går glipp av Barcelonas neste kamp mot Levante etter å ha pådratt seg gult kort i sluttminuttene i går. Mistanken er at han gjorde det med vilje, og i så fall ryker kampen mot Real Madrid - som han ironisk nok ville være sikker på å få spille. FOto: REUTERS/Gustau NacarinoVis mer

Klødde seg på låret helt til han fikk gult kort

Nå går Pique trolig glipp av kampen mot Real Madrid.

Barcelonas midtstopper Gerard Piqué risikerer å bli utestengt fra sesongens første El Clásico for usportslig oppførsel.

Piqué pådro seg tilsynelatende med overlegg et gult kort for uthaling av tiden da Barcelona slo Rayo Vallecano 4-0 i en framskutt kamp tirsdag kveld. Kortet betyr at han må stå over neste seriekamp hjemme mot Levante.

Ved å sone karantene i en «lett» kamp ville han dermed starte med blanke ark og verken risikere å måtte sone mot Real Madrid 10. desember eller å pådra seg karantene med et gult kort i den kampen.

Dersom Piqué finnes skyldig i å ha pådratt seg gult kort med vilje, kan han imidlertid bli utestengt i en kamp til, og da spilles El Clásico uten ham.

I det 84. minutt sto Piqué og klødde seg på låret i stedet for å ta et frispark midt på egen halvdel. Han ventet og ventet, helt til dommeren trakk opp det gule kortet, og så ganske fornøyd ut med å ha oppnådd det han ville.

(NTB)