Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klokka 12 stenger stemmelokalene. Her er de siste vinnerne av dagspremiene

Klubben i mitt hjerte går mot slutten. Årets kampanje har satt ny rekord for antall stemmer.

STENGER SNART: Stemmelokalene i årets Klubben i mitt hjerte-kampanje stenger klokka 12. I morgen offentliggjøres vinneren av hovedpremien på 100 000 kroner. 
STENGER SNART: Stemmelokalene i årets Klubben i mitt hjerte-kampanje stenger klokka 12. I morgen offentliggjøres vinneren av hovedpremien på 100 000 kroner.  Vis mer

(Dagbladet): For trettende gang har Dagbladet, Nordea, P4 og Norges idrettsforbund arrangert Klubben i mitt hjerte.

I år har det blitt satt ny rekord, med 260 000 stemmer.

Blant klubbene som klarte å samle inn over 50 stemmer fra klokka 10 i går til klokka 10 i dag, ble disse tre trukket ut som de siste vinnerne av dagspremiene på 10 000 kroner:

  • Lommedalens IL
  • Borg ishockeyklybb
  • Helle Idrettsforening

Vi gratulerer!

Hovedpremien

I løpet av hele kampanjeperioden registreres alle stemmer som kommer inn på en klubb. Den klubben som sitter igjen med flest stemmer totalt vinner hovedpremien.

Lørdag 26. november offentliggjøres vinneren av hovedpremien, som er på 100 000 kroner. Stemmelokalene stenger i dag klokka 12.

Stem på Klubben i DITT hjerte i denne saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling