Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klokka tikker mot 90 minutter. Da skjer denne komiske situasjonen

Keeper Khadim N'Diaye tok hovedrollen da Senegal sendte Algerie ut av Afrikamesterskapet. 

LEGGSPARK: Senegal spiller mot Algerie i afrikamesterskapet. Khadim N'Diaye blir tilsynelatende skadet etter å ha snublet i sine egne bein. Det hører med til historien at kampen er i 88. min, og at Senegal er fornøyde med resultatet slik det står. Video: Eurosport Vis mer

(FourFourTwo): Afrikamesterskapet nærmer seg kvartfinalene, og tv-publikum har allerede fått servert overraskelser i turneringa. Det skjedde blant annet da Algerie røyk ut av gruppespillet med to fattige poeng på tre kamper.

I gårsdagens kamp mot Senegal ble stillingen 2-2, og Senegal vant med det resultatet gruppa. I den aktuelle kampen utspilte det seg mot slutten en situasjon som har fått flere til å rynke på nesa.

Da det var spilt snaut 88 minutter av kampen, skjøt Leicester-stjerne Riyad Mahrez langt over målet til keeper Khadim N'Diaye fra en god posisjon. Etterpå lå keeperen plutselig på gressmatta med smerter.

TANKEN VAR GOD: Da J16- landslaget skulle spille kamp mot Italia, gikk ikke alt helt etter planen. Video: Norges Fotballforbund Vis mer

Reprisen viste at sisteskansen hadde sparket seg selv bak på leggen da han skulle ta utspark fra mål. Etterpå fikk han tilsyn mens minuttene gikk. En liten stund etterpå var han tilsynelatende frisk og rask igjen.

Vi skal ikke slå fast at han sparket seg selv med vilje, men det hele ser unektelig komisk ut. Se videoen øverst i artikkelen og bedøm selv.

Senegal og Tunisia gikk videre fra gruppe B, mens Burkina Faso og Kamerun er videre til kvartfinale fra gruppe A. De to siste gruppene ferdigspilles i dag og i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media