Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klokkegigant vender Woods ryggen

Ny sponsor trekker seg.

SLUTT PÅ SAMARBEIDET: Klokkegiganten Tag Heuer ønsker ikke lenger å forbindes med golfstjerna Tiger Woods etter de siste ukenes utenomsportslige kontroverser.Foto: SCANPIX/AP Photo/Damian Dovarganes
SLUTT PÅ SAMARBEIDET: Klokkegiganten Tag Heuer ønsker ikke lenger å forbindes med golfstjerna Tiger Woods etter de siste ukenes utenomsportslige kontroverser.Foto: SCANPIX/AP Photo/Damian Dovarganes Vis mer

|||TAG Heuer, et av verdens ledende klokkemerker, vil ikke lenger benytte Tiger Woods i reklame rettet mot det amerikanske markedet.

Klokkegiganten ønsker ikke å forbindes med Woods på det nåværende tidspunkt, heter det i en uttalelse fra toppsjefen Jean-Christophe Babin.

- Vi ser på Tiger Woods som en stor idrettsmann, men vi må tenke på at de siste ukers hendelser kan ha påvirket våre kunder, sa Babin.

Den sveitsiske klokkeprodusenten vil heller bruke blant andre skuespiller Leonardo DiCaprio som sitt ansikt utad i USA, ifølge avisen Le Matin.

Vrakingen føyer seg inn i rekken av sponsorer som ikke lenger er like lystne på et samarbeid med golfesset.

Woods har tatt golfpause på ubestemt tid for å forsøke å rydde opp i familieproblemene som har oppstått i kjølvannet av at flere kvinner har stått fram som Woods elskerinner. Woods har også innrømmet at han ikke har vært tro mot sin kone, svenske Elin.

(NTB)