Eliteserien: Molde-Vålerenga

Klokt å vente med applausen

Dag-Eilev Fagermo har fått Vålerenga tilbake i stående. De tre neste kampene vil vise hvor støtt laget står.

FORNØYD MED MYE: VIF-trener Dag Eilev Fagermo ser at ting er på vei til å falle på plass i Vålerenga. Han er ikke den første treneren som har følt det. I fjor var Ronny Deila på samme sted etter ti serierunder. Så det er klokt å holde igjen applausen, det er nå det begynner. Vålerengas tre neste kamper vil fortelle mye. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FORNØYD MED MYE: VIF-trener Dag Eilev Fagermo ser at ting er på vei til å falle på plass i Vålerenga. Han er ikke den første treneren som har følt det. I fjor var Ronny Deila på samme sted etter ti serierunder. Så det er klokt å holde igjen applausen, det er nå det begynner. Vålerengas tre neste kamper vil fortelle mye. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MAN SIER GJERNE ti serierunder må til for å definere et lags sesong. At alt før det, fordi sesongen ikke har satt seg, blir mest prat og spekulasjoner, at der sånt som vi i media er mest opptatt av.

Det er mye riktig i det, om du tar Vålerenga ut av likninga.

Det eneste som synes å sitte fast på Valle er mangel på stabilitet over en hel sesong.

FOTBALL ER FERSKVARE, det handler om her og nå. Resultater, tabellposisjon og form – der har du ordene som styrer samtalen, preger hverdagen i klubbene og deres omgivelser. Du kan selvfølgelig spe på med skader, tilbud utenfra og potensielle overganger – alle faktorer som kan velte en sesong.

Fra dag til dag handler det likevel først og fremst om prestasjoner.

DEN FORRIGE PRESTASJONEN og den neste prestasjonen, det er de som gjelder. Man snakker om det som var bra, det som var dårlig og det som må forbedres. Og så ser man på tabellen selv om man sier at tabellen er uviktig så tidlig i sesongen.

Fra åttendeplassen og oppover opplever er det stort sett greit, der opplever man alt fra ro til reinspikka eufori.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer