«Kløne-Keller» reddet Arsenal

En Tottenham-keeper på krigsstien ga Arsenal et ufortjent poeng borte mot Tottenham, og et lite forsprang på Manchester United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På stillingen 1- 0 like før pause var Thierry Henry på vei mot Tottenham-målet. Men franskmannen ble presset ut mot sidelinja, og alle trodde faren var over. Alle unntatt Kasey Keller.

Iskaldt

Amerikaneren tok fart fra egen femmeter og kastet seg mot Henry. Dommer Barry dømte straffe, Robert Pires satte ballen iskaldt i høyre hjørne og utliknet til 1- 1.

Tidligere i kampen hadde Christian Zieges gitt Tottenham ledelsen på et frispark fra 35 meter. Arsenal-keeper David Seaman var kritikkverdig passiv, men får nok likevel sove betraktelig bedre enn sin amerikanske kollega.

Til tross for, heller enn på grunn av keeperne, ble det ikke flere scoringer. Dermed har Arsenal nå ett poengs forsprang på Manchester United i kampen om ligatittelen.

- Nå begynner det å tetne seg skikkelig til. Hvert poeng blir viktig i fortsettelsen, sier manager Arsene Wenger.

Tottenham best

Han skulle nok gjerne hatt med seg alle tre poengene fra gårsdagens lokaloppgjør på White Hart Lane. Men slik som kampen utviklet seg, var han glad for det ene han fikk.

- Totalt sett tror jeg vi skal være fornøyd med det. Tottenham startet kampen best, og var veldig tent på å revansjere 3- 0-tapet på Highbury.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer