Kløne-Lehmann ødela for Arsenal

Uavgjort for Gamsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Blackburn - Arsenal 1-1(0-1)

(Dagbladet.no): Det kan se ut som om Jens Lehmann har planer om å lage video. En samlevideo med tabber. Bare en uke etter superflausen som ga Fulham ledelsen i serieåpningen, var den tyske veteranen igang igjen. 

I dagens kamp mot Blackburn rotet han ballen i eget mål, og gjorde denne gang klarte ikke Arsenal å komme tilbake. 

Gjestene hadde ledelsen til pause, etter at Robin van Persie ga Arsenal ledelsen i første omgang. I andre omgang var det Blackburn som var best, men de fikk ikke ballen i nette før Lehmann ga dem et par hjelpende hender. 

David Dunns skudd fra 20 meter var hardt, men rett på keeperen og så helt ufarlig ut. Det ville det vært også, hvis Lehman ikke hadde vippet ballen over sitt eget hode og i nettet.

Det sikret Blackburn og Morten Gamst Pedersen ett poeng, i en til tider grisete kamp. Det var mange tøffe dueller, og hjemmelagets Ryan Nelson måtte av banen snaue ti minutter før slutt, etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort da han reiv ned van Persie på vei gjennom.

DUMMET SEG UT: Jens Lehmann gjorde en kjempetabbe i serieåpningen, i dag gjorde han igjen en stor feil. Og i dag kostet det klubben poeng. Blackburn klarte uavgjort 1-1 på Ewood Park. Foto: SCANPIX
DUMMET SEG UT: Jens Lehmann gjorde en kjempetabbe i serieåpningen, i dag gjorde han igjen en stor feil. Og i dag kostet det klubben poeng. Blackburn klarte uavgjort 1-1 på Ewood Park. Foto: SCANPIX Vis mer
David Dunn kunne juble for utlikningen mot Arsenal. Hans skudd fra 25 meter sikret ett poeng.
JUBLET FOR TIDLIG: Robin van Persie jublet etter ledermålet. Han har scoret i begge serieomganger så langt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer