Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp: - Alt gikk imot oss

Liverpool-manager Jürgen Klopp er oppgitt over VAR.

RASENDE: Liverpool-manager Jürgen Klopp var ikke en blid mann etter at videodommerne dømte i favør Manchester United. Foto: Olli Scarf/AFP/NTB Scanpix
RASENDE: Liverpool-manager Jürgen Klopp var ikke en blid mann etter at videodommerne dømte i favør Manchester United. Foto: Olli Scarf/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Manchester United - Liverpool 1-1

MANCHESTER (Dagbladet): Det ble mye fokus på VAR da erkerivalene spilte uavgjort på Old Trafford i kveld. En scoring ble godkjent etter at videodommerne hadde vært i aksjon, og en scoring ble annullert.

Liverpool var på «feil side» av begge avgjørelsene, og manager Jürgen Klopp var rasende på dommerne ved flere anledninger både før og etter hvilen. Tyskeren lot særlig fjerdedommeren får høre akkurat hva han mente.

Divock Origi fikk aldri frispark da han ble felt i forkant av scoringen til United, mens Sadio Mané fikk en annullert scoring på grunn av hands. Etter kampen sier Klopp at han i de minuttene følte at «alt gikk imot oss».

- På den første scoringen tror jeg alle kan se at det var frispark, men med VAR er det ikke et klart frispark. Slik er situasjonen. Vi tapte ikke, men det var et åpenbart frispark, sier Klopp, som mener det skulle vært blåst på Victor Lindelöfs felling av Divock Origi i forkant.

- Det er ikke et «klart frispark»? Det fungerer ikke. Det er ikke slik det burde være, sier en oppgitt Klopp.

Ba trenere roe seg

- Jeg er veldig interessert i hva dere mener om det. Jeg vet allerede hva jeg tenker om det, er det første Klopp sier på pressekonferansen.

Det er tydelig at han ikke er i godt humør. Smilet han ofte bruker er helt borte.

Liverpool-trenerne var fortvilet på benken over baklengsmålet, men Klopp reagerte på en annen måte i kampens hete.

- Jeg sa de skulle roe seg ned. Jeg var hundre prosent sikker på at VAR ville omgjøre scoringen, sier Klopp.

Det skjedde ikke.

- Jeg var overrasket, det var litt sånn «wow», sier Klopp om at scoringen ble stående.

KAMPDAG: Utenfor Old Trafford venter fansen spent på å se storoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool. Video: Christian Monge / Dagbladet Vis mer

- Ikke sint

TV-bildene viste tilsynelatende en rasende Klopp i diskusjon med fjerdedommeren, men manageren sier at han ikke er sint.

- Jeg er ikke sinna eller noe slik. Jeg så at det var frispark og ikke noe annet. I England sier man: «Det er ikke frispark her» eller noe slik, sier Klopp, som viser til at Manchester City også ble snytt for en klar straffe mot Crystal Palace i går.

Tyskeren er oppgitt over at dommerne tilsynelatende har høyere terskel for å blåse på situasjoner, for at VAR skal ta avgjørelsen for dem, mens VAR ikke tar annet enn feil som er helt tydelige.

- Så og si alt gikk imot oss. Likevel kunne vi vunnet kampen, sier Klopp, som skrøt av at Manchester United forsvarte seg veldig bra.

Liverpool-manageren uttalte også at det kun var Liverpool som var ute etter å angripe, mens Manchester United fokuserte på å forsvare seg.

- Og det er ikke kritikk, det er fakta, sier Klopp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media