Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp: - Ser ut til at sesongen er over for «Ox»

Liverpool tok et stort skritt mot mesterligafinale etter 5–2 mot Roma tirsdag, men skaden til Alex Oxlade-Chamberlain satte en demper på kvelden.

SKADET: Alex Oxlade-Chamberlain. Foto: NTB Scanpix
SKADET: Alex Oxlade-Chamberlain. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– Det største slaget mot stemningen i garderoben er skaden til Ox, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp etter kampen.

Oxlade-Chamberlain ble båret ut etter 18 minutter med store smerter i kneet etter en duell med Romas Aleksandar Kolarov.

Liverpool var i fyr og flamme, med Mohamed Salah og Roberto Firmino i spissen, og ledet 5–0 mot Roma etter 80 minutter var spilt. To Roma-scoringer sørget likevel for at Roma har et lite håp før returkampen. Det, kombinert med Oxlade-Chamberlains skade, gjorde at Klopps humør etter kampen ikke var helt på topp.

– Det ser ut som det, dessverre, sa Klopp på spørsmål om midtbanespillerens sesong er over.

– Det er grunnen til at humøret ikke er helt der oppe. Vi mistet en fantastisk spiller i kveld, sa Klopp, som har gjort underverker med den tidligere Arsenal-spillerens karriere.

24-åringen scoret et fantastisk mål i 3-0-seieren mot Manchester City i mesterligaens kvartfinale og har vært forventet å være i England-troppen til sommerens VM. Nå spøker det for Russland-tur for spilleren med 32 landskamper.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media