IRRITERT: Jürgen Klopp var ikke fornøyd med Sakhos oppførsel. Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: Jürgen Klopp var ikke fornøyd med Sakhos oppførsel. Foto: NTB ScanpixVis mer

Klopp avslører hvorfor han sendte hjem stjerne: -Vi hadde ikke noe valg

Mamadou Sakho brøt klubbreglene tre ganger på treningsleir. Da fikk Jürgen Klopp nok. 

(Dagbladet): Mamadou Sakho ble sendt hjem fra Liverpools USA-turne denne uka.

Nå avslører Liverpool-manager Jürgen Klopp hvorfor han valgte å be den franske midtstopperen pakke snippsekken og dra hjem.

Sakho har hatt et tøft år. I mars ble han utestengt for dopingbruk, før han i sommer ble frikjent etter at han mistet både Europa League-finalen med Liverpool og EM på hjemmebane med Frankrike.

Viste ikke respekt

Men hos Klopp var det ingen sympati å få:

- Han rakk ikke flyet da vi skulle dra, han kom ikke på en økt og han rakk ikke et fellesmåltid, sier Klopp ifølge The Mirror:

Han fortsetter:

- Jeg prøver å bygge en gruppe her. Jeg må bygge den opp på nytt, så jeg mente at det kanskje ga mening å sende ham hjem. Vi kommer til å snakke mer om det når vi kommer tilbake.

I intervjuet legger Klopp vekt på at det ikke er et seriøst problem, likevel er det tydelig at dette er noe manageren ikke kommer til å godta:

SMILER BREDT: Jürgen Klopp sjarmerte alt og alle med sitt humør og brede smil da han møtte pressen for første gang som Liverpool-manager. Video: NTB Reuters Vis mer

- Vi har noen regler, og de skal vi respektere. Hvis noen ikke respekterer dem, eller gir inntrykk av at de ikke gjør det, da må jeg reagere. Vi hadde ikke noe valg. Jeg vil ikke si hvordan Sakho reagerte. Det er privat. Men det var ingen diskusjon, det var bare jeg som snakket, sier Klopp.

Tap mot Chelsea

Liverpool spilte mandag morgen mot Premier League-rival Chelsea. Etter en meget underholderne første omgang, ble den andre omgangen preget av mye bytter og et tempo som falt betraktelig.

Gary Cahill ble matchvinner da han stanget inn kampens første og eneste mål på en corner etter ti minutter.