LIVERPOOL-HÅP: Liverpool-manager Jürgen Klopp beklager og sier han ikke mente å si noe negativt om Sveits på sin pressekonferanse før helga. Foto: EPA/Phil Richards
LIVERPOOL-HÅP: Liverpool-manager Jürgen Klopp beklager og sier han ikke mente å si noe negativt om Sveits på sin pressekonferanse før helga. Foto: EPA/Phil Richards Vis mer

Klopp beklager kommentar: - Dette kom feil ut

Under presentasjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Liverpool-manager Jürgen Klopp (48) ble presentert som klubbens nye manager på en pressekonferanse i forrige uke. Der kom tyskeren med en noe spesiell bemerkning om nabolandet Sveits.

Nå beklager Klopp, ifølge sveitsiske Blick.

- Jeg beklager at dette kom feil ut, sier Klopp til avisa.

Sveits-spøk? Bakgrunnen er følgende kommentar:

- Hvis jeg blir her i fire år, ønsker jeg minst én tittel, sa Klopp, som ifølge britisk medier henviste til seriegullet.

- Hvis ikke, blir den neste jobben i Sveits, sa Klopp til lett humring fra salen.

Nå forteller den tyske manageren at han på ingen måte ville rakke ned på sveitserne.

- Jeg tror dette ble oversatt feil. Jeg sa faktisk at «dersom jeg får en tittel på fire år», da kan Sveits bli min etterfølger, sier Klopp nå.

Men den tidligere Dortmund-sjefen tar også litt selvkritikk.

- Nå vil jeg lære engelsk bedre. Noen ganger er det bedre å holde munn, men det er jo ganske vanskelig å gjøre det på pressekonferanser, sier Klopp.

Liverpool spiller borte mot Tottenham lørdag. Det blir Klopps første test som manager i Premier League.

- Rett mann TV 2s fotballkommentator Kasper Wikestad sa følgende om Klopp rett før helga:

- Jeg tror Klopp har en spillestil som passer bra. Det handler om hvordan Liverpool skal opptre i Premier League. Men jeg tror ikke klubben har riktige spillere til å ta det helt store steget foreløpig. Det kan ta tid. Klopp kjenner ikke ligaen eller klubben skikkelig ennå. Det er ikke bare å komme og vinne Premier League, sier Wikestad.

- Hvilke spillere i dagens spillerstall kan passe i Klopps system?

- Spillere som Daniel Sturridge, Coutinho og vingbackene Alberto Moreno og Nathaniel Clyne er spillere jeg tror Klopp vil nyte godt av. Samtidig kan det hende at James Milner passer bedre inn i Klopps system, enn han gjorde under Brendan Rodgers. Jeg er mer skeptisk til de trege forsvarsspillerne som Martin Skrel, sier Wikestad.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer