PÅ USA-TUR: Jürgen Klopp og Liverpool skal møte Borussia Dortmund, Manchester City og Manchester United de neste sju dagene. Foto: NTB Scanpix
PÅ USA-TUR: Jürgen Klopp og Liverpool skal møte Borussia Dortmund, Manchester City og Manchester United de neste sju dagene. Foto: NTB ScanpixVis mer

Klopp ble stilt til veggs om Pogba-uttalelsene

Jürgen Klopps uttalelser har skapt rabalder i England. Nå innrømmer tyskeren at han har forandret mening.

- Den dagen det her er fotball, så har jeg ikke jobb lenger.

Det sa Jürgen Klopp etter at rivalen Manchester United betalte drøye 90 millioner pund for Paul Pogba i 2015.

Denne sommeren har Liverpool kjøpt både den dyreste forsvarsspilleren og den dyreste keeperen i fotballhistorien.

Det begynte å rasle i glasshuset.

USA-turne

Liverpool ankom USA denne helga. Søndag kveld møter de Borussia Dortmund, før de skal møte Manchester City og Manchester United torsdag og lørdag i neste uke.

I forbindelse med kampene møtte Jürgen Klopp pressen, og der ble han stilt til veggs for Pogba-sitatene for tre år siden.

- Det er et problem: Uansett hva slags bullshit du sier, så er det ingen som glemmer det, sier Klopp ifølge Liverpools norske supporterside.

Han fortsetter:

- Men det er fortsatt på en måte sant. Jeg kunne ikke ha forestilt meg at verden kunne forandre seg. 100 millioner pund var et crazy tall, men siden det har verden endret seg. Vi signerte den dyreste målvakten, «bam bam», så vil det komme noen andre fine overganger (hos andre klubber). Dette dreier seg ikke om å pushe gjennom mine tanker om det og å ikke betale store summer.

Forandret mening

Liverpool har tapt to finaler de siste åra, men har vist at de nå er en klubb som kan kjempe helt i toppen av Premier League. I sommer har både Alisson, Fabinho, Shaqiri og Keita ankommet Merseyside, og Van Dijk ble hentet i vinter.

Det er blitt brukt mye penger. Uvant kost for en klubb som har solgt for mer enn de har kjøpt flere overgangsvinduer på rad:

- Forandret jeg meningen min? Ja. Det er bedre å forandre sin mening enn å ikke ha noen i det hele tatt, sier Klopp ifølge Liverpool.no.

Han fortsetter:

- Hvis Liverpool FC ikke er suksessfulle, må vi arbeide. Å forbedre en stall som denne, koster penger. Så langt har det vært et veldig bra år for oss. Vi var ganske suksessfulle forrige sesong, men måtte fortsatt erstatte spillere. Emre Can dro; god business å hente Fabinho inn. Shaqiri, vi så ham spille i VM. Jeg vet at Stoke rykket ned forrige sesong, men han hadde mange gode kamper. Vi bryr oss ikke om hva verden tenker, slik som at Manchester United ikke brydde seg om hva jeg tenkte.