Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Klopp-effekten: Ingen scorer flere ligamål enn Liverpool

Har scoret nesten dobbelt så mange mål som Manchester United.

FUNNET VEIEN TIL MÅL: Jürgen Klopps mannskap scorer mer enn noe annen Premier League-klubb i 2016. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
FUNNET VEIEN TIL MÅL: Jürgen Klopps mannskap scorer mer enn noe annen Premier League-klubb i 2016. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Liverpool hadde et godt utgangspunkt i lomma før returkampen i England, helt til det gjensto ett minutt av gårsdagens kamp. Da scoret «The Yellow Submarine» og Adrian Lopez, noe som plutselig gir spanjolene et perfekt utgangspunkt før avgjørelsen faller om seks dager.

Mannskapet til Klopp har likevel sjansen til å redde sesongen foran et fullsatt Anfield, særlig med Borussia Dortmund-kampen friskt i minnet.

Det er nesten sju måneder siden Jürgen Klopp ble Liverpool-sjef. Da 48-åringen tok over, var det en etterlengtet opptur for klubben.

Vestenlig forandret

- Han har ikke bare endret laget. Etter at han kom inn har hele klubben og supporterne blitt vesentlig forandret, sier Pål Christian Møller, formann i Liverpools offisielle norske supporterklubb.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?