Klopp freser mot modell

Jürgen Klopp var alt annet enn fornøyd da han fortalte at Liverpools andrekeeper Adrian kan miste helgas Premier League-oppgjør.

SKADD: Under Supercup-finalen mellom Liverpool og Chelsea angrep en banestormer Liverpools andrekeeper Adrian. Video: @reeazahmed Vis mer

På pressekonferansen før helgas oppgjør mot Southampton, fortalte Liverpool-manager Jürgen Klopp at klubbens andrekeeper (Adrian) er usikker.

Og grunnen er bisarr.

Adrian skal ha blitt skadet i sammenstøt med en supporter som løp ut på banen for å feire med spillerne etter at Liverpool vant supercupen onsdag. Det skriver Liverpools offisielle nettsted.

Det var mange supportere som kom seg ut på gressmatta i det Adrian reddet den siste straffa mot Chelsea onsdag, og en av dem skled i det han løp mot spillerne, og gjorde seg om til en halvgod bowlingball. Flere spillere falt i sammenstøtet, som skal ha skadet Adrian.

Han sleit med en hevelse hele torsdagen, og selv om Klopp sa at det hadde blitt bedre i dag, var tyskeren fortsatt usikker på om den spanske keeperen kunne spille lørdag.

Hovedpersonen selv sier følgende til Liverpools hjemmeside:

- Jeg tror han skled foran oss, og både han og sikkerhetsvaktene taklet meg. Det var en rar situasjon, men jeg føler meg bedre i dag. Jeg er mentalt klar, så håper jeg at ankelen blir bedre

SLIK LURTE HUN ALLE: Ny video avslører hvordan Kinsey Wolanski (22) planla stuntet. Modellen har blitt bøtlagt etter at hun stormet banen under Champions League-finalen: Video: Youtube/ VitalyzdTv Les mer her: https://www.dagbladet.no/sport/slik-lurte-hun-alle/71159460 Vis mer

Irritert

Klopp var lite fornøyd med personene som stormet banen, og sa at dette var langt fra første gang det har skjedd den siste tida. Tyskeren nevnte at det samme skjedde både mot Norwich og Manchester City, og han ba supporteren skjerpe seg.

Liverpool har sendt en klage til UEFA. Onsdagens supercup-finale var den tredje finalen i rekken hvor noen stormet banen.

- Jeg vet ikke hva vi skal gjøre med det, men det er ingen tvil om at supporterne har et ansvar her, sier Klopp

- Hvis en supporter ikke kan styre seg, da må andre personer rundt stoppe ham. Hvordan kan dette skje? fortsatt tyskeren.

Og det er en spesiell én streaker Klopp tenkte på: 22 år gamle Kinsey Wolanski ble verdenskjent da hun stormet banen under førsteomgangen av Champions League-finalen mellom Tottenham og Liverpool 1. juni i Madrid.

STORMET BANEN: Undertøysmodellen Kinsey Wolanski, iført badedrakt for anledningen, stormet banen under første omgang av Champions League-finalen lørdag 1. juni. Video: Darren Davidson via Storyful Vis mer

Klopp liker dårlig at det nå er mulig å bli kjendis på slike opptrinn.

- Hun tjente penger på det. Hva kan vi gjøre for å stoppe det? spør Klopp, før han også gir nakne menn et lite stikk

- Du kan også se penisen dingle mellom beina på dem, hvem vil egentlig se det? spør han oppgitt.

At Wolanski ble rik på stuntet, er det ingen tvil om. Hun ble ikke skremt av en natt i fengsel:

- Jeg har planer om å gjøre enda mer av dette for å skape meg et enda større navn. Etter at jeg ble løslatt fra fengsel, hadde jeg gått fra å ha 300 000 følgere på Instagram til å plutselig ha over to millioner. Man kan ikke kjøpe den form for publisitet uttalte hun, før 22-åringen bekreftet at hun vasser i jobbtilbud.

Rekordkeeper?

Hvis Adrian ikke blir klar, kan det altså være duket for at Andy Lonergan vokter buret for de røde. Keeperen, som er 35 år 302 dager gammel, men det bli den eldste engelskmannen som får en PL-debut siden 2000.

Den siste keeperen som fikk Premier League-debuten etter han hadde fylt 35 år, var den tidligere Manchester United-keeperen Andy Goram.

Han var 37 år og én dag da han fikk sin debut mot Coventry i 2001.