Klopp knuste brillene i ellevill feiring: - Men det går bra med hjertet!

Liverpool sikret seieren etter overtidsdrama.

FORNØYDE: Liverpool scoret fem minutter på overtid og tok seieren i oppgjøret mot Norwich. Foto: Jon Buckle/PA via AP
FORNØYDE: Liverpool scoret fem minutter på overtid og tok seieren i oppgjøret mot Norwich. Foto: Jon Buckle/PA via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norwich - Liverpool 4-5

(Dagbladet): Dagens kamp mellom Liverpool og Norwich ble en målfest uten like. Og dramatikken var til å skjelve av da Norwich utliknet til 4-4 på overtid - før Adam Lallana ble den store helten da han scoret Liverpools vinnermål fem minutter på overtid.

Så nervepirrende var det - og så dramatisk - at Liverpool-manager Jürgen Klopp knuste brillene sine i feiringa.

- Brillene mine var knuste. Men det går bra med hjertet, sier Klopp - i kjent stil - i seiersintervjuet.

Han fortsatte spøkingen på pressekonferansen:

- Jeg har som regel med et ekstra par briller, men det er vanskelig å finne brillene uten briller, sa Klopp til latter fra pressekorpset.

Roberto Firmino (2), Jordan Henderson, James Milner og til slutt Adam Lallana tegnet seg på scoringslisten mot Norwich - og hentet faktisk også opp en tomålsledelse.

- Vi (trenerteamet) har hatt flere kamper som dette, og nå må vi snart tenke på om det har med oss å gjøre. Det var spennende til siste slutt og enda lenger, sier Klopp til BBC, som riktignok understreker at det er alt for mye å slippe inn fire mål. Det er det jo.

PS! Alexander Tettey var ikke å finne i Norwich-troppen i dag på grunn av sykdom.

Norwich — Liverpool 4-5 (2-1)

Mål: 0-1 Roberto Firmino (19), 1-1 Diuemerci Mbokani (29), 2-1 Steven Naismith (41), 3-1 Wesley Hoolahan (str. 54), 3-2 Jordan Henderson (56), 3-3 Firmino (63), 3-4 James Milner (75), 4-4 Sebastien Bassong (90), 4-5 Adam Lallana (90).

27.108 tilskuere.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer