Klopp-kritikken: - Latterlig å si

Liverpool Echo-journalist om kritikken Liverpool-manager Jürgen Klopp får.

EN SISTE FINPUSS: Jürgen Klopp snakker med Mohamed Salah og de andre Liverpool-spillerne under den siste treningen. Foto: NTB Scanpix
EN SISTE FINPUSS: Jürgen Klopp snakker med Mohamed Salah og de andre Liverpool-spillerne under den siste treningen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tottenham - Liverpool spilles 21.00 lørdag (TV 2 og Viasat 4)

MADRID (Dagbladet): Liverpool og Tottenham har nettopp gjennomført den siste treninga på Wanda Metropolitano før kveldens gigantmøte i Champions League-finalen.

Noen timer tidligere tok Liverpool-manager Jürgen Klopp selv opp det faktum at han har tapt seks strake finaler som manager for Borussia Dortmund og Liverpool, på en pressekonferanse på stadion.

Liverpool Echo-journalist James Pearce er på plass i Madrid. Han følger de røde tettere enn de fleste, og han tror Klopp er lei av å snakke om denne finale-forbannelsen.

- Det handler mer om at han stadig blir minnet på det fram mot denne kampen. Så fort Liverpool vant semifinalen mot Barcelona, fleipet han om at det nå kom til å bli uker der folk minner ham på at han har tapt seks finaler på rad, sier Pearce og fortsetter:

- Jeg mener det er for mye fokus på det, for når du ser på de finalene, så kan jeg ikke se at det har vært en finale hvor han har tapt der han på forhånd har ledet et lag som var favoritter til å vinne. De var underdogs i Tyskland med Borussia Dortmund, og selv med Liverpool kan du si at Europa League-finalen mot Sevilla var kanskje 50/50.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer