Klopp langer ut: - Galskap

Reagerer på at Europa League-finalen går i et land som er så langt borte.

REAGERER: Liverpool-manager Jürgen Klopp reagerer på at Europa League-finalen spilles i Baku. Foto:    REUTERS/Sergio Perez/NTB Scanpix
REAGERER: Liverpool-manager Jürgen Klopp reagerer på at Europa League-finalen spilles i Baku. Foto: REUTERS/Sergio Perez/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går ble det klart at byrivalene Arsenal og Chelsea møtes i Europa League-finalen. Men det blir ikke noe London-oppgjør, for kampen spilles i den Aserbajdsjans hovedstad Baku.

Arsenal raser mot UEFA siden de to engelske klubben kun får 6000 billetter hver til sine supportere, på en stadion som har plass til 68.700 tilskuere.

Men det som også bekymrer mange supportere er de vanvittige prisene for opphold, billetter og flyreise. På dagens pressekonferanse fikk også Liverpool-manager Jürgen Klopp spørsmål om temaet.

Liverpool møter som kjent Tottenham i Champions League-finalen som spilles i spanske Madrid.

- Selv om Madrid er dyrt - det er klart det er veldig dyrt - er det iallfall ikke i en annen del av verden. Men å dra til Baku i en Europa League-finale er skikkelig morsomt. Folkene som tar disse avgjørelsene, jeg vet ikke hva de har spist til frokost når de gjør slik, sier Klopp.

Aserbajdsjan ligger langt øst på grensa til blant annet Iran. Det tar rundt fem og en halv time med fly fra London til Baku.

- Baku, jeg har ikke peiling på hvordan man kommer seg dit, om de har flyruter i det hele tatt. Disse avgjørelsene må være mye mer fornuftige. Det virker uforsvarlig, jeg vet ikke hvordan de gjør det, sier Klopp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer