Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp må ty til reserveparet: - Jeg ser ut som en seriemorder i disse brillene

Klopp knuste brillene i ellevill målfeiring.

SERIEMORDER-UTSEENDE?: Jürgen Klopp knuste sitt foretrukne brillepar (bildet) mot Norwich. Nå må han bruke reservebrillene. De er han ikke så glad i. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock
SERIEMORDER-UTSEENDE?: Jürgen Klopp knuste sitt foretrukne brillepar (bildet) mot Norwich. Nå må han bruke reservebrillene. De er han ikke så glad i. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock Vis mer

(Dagbladet): Liverpools kamp mot Norwich denne lørdagen ble av det nervepirrende og underholdende slaget:

Dramatikken var til å skjelve av da Norwich utliknet til 4-4 på overtid - før Adam Lallana ble den store helten da han scoret Liverpools vinnermål fem minutter på overtid. 5-4 til Liverpool og tre poeng.

I all iveren klarte Liverpool-trener Jürgen Klopp å knuse brillene sine. Vanligvis pleier tyskeren dog å ha med seg et par ekstra på sidelinjen, men bedyret at de var vanskelige å finne uten briller på.

Men Klopp er ikke nevneverdig stor fan av ekstraparet, som han måtte ta i bruk på pressekonferansen foran kveldens cupkamp mot Stoke.

- Disse er ikke nye. Det er reserveparet. Nå må jeg være forsiktig. Disse er svarte, og jeg ser litt ut som en seriemorder, sier Klopp ifølge The Independent.

Det var i feiringen av overtidsscoringen det gikk litt over stokk og stein. Det er spissen Christian Benteke som angivelig skal være synderen. Men det vifter Klopp vekk. Belgieren skal slippe å erstatte brillene.

- Det var min feil, og aldri i mitt liv har jeg skulle hatt noen til å betale for noe som var min feil, sier Klopp.

• 20.45: Capital One Cup, semifinale: Liverpool - Stoke

TOK AV: Feiringen etter Adam Lallanas matchvinnerscoring på overtid gikk litt over stokk og stein.
TOK AV: Feiringen etter Adam Lallanas matchvinnerscoring på overtid gikk litt over stokk og stein. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media