Klopp-meldinga som bør få motstanderne til å skjelve: «F.O.R.F.E.R.D.E.L.I.G»

Vil ha endringer.

 ENGASJERT:  Jürgen Klopp har vist stort engasjement på sidelinjen under Liverpools kamper. Noen som karakteriserer tyskeren gjennom karrieren. Foto: Pa/NTB Scanpix.
ENGASJERT: Jürgen Klopp har vist stort engasjement på sidelinjen under Liverpools kamper. Noen som karakteriserer tyskeren gjennom karrieren. Foto: Pa/NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Karismatiske Jürgen Klopp jakter fortsatt på sin første seier som Liverpool-manager.

Tyskerens fasit til nå er uavgjort mot henholdsvis Tottenham, Rubin Kazan og Southampton.

Klubben har én seier på tolv kamper, og er inne i et realt skademareritt på topp. Liverpools bautaer Christian Benteke og Daniel Sturridge er begge skadet.

Divock Origi eneste reelle spissalternativ, men Klopp skal ikke være fornøyd med Origis innsats og vurderer nå Firmino i spissrollen, skriver flere britiske aviser i dag.

I kveld klokka 20.45 venter nyopprykkede Bournemouth på Anfield i ligacupens fjerde runde, og vinnersultne LFC-fans øyner håp for en seier.

Mental endring En av Klopps styrker som trener er evnen til å overbevise eget lag om hvilke ferdigheter de besitter. Det var nærmest et varemerke i Borussia Dortmund-tida, og noe han ønsker å dra med seg inn i Liverpool-tiden framover.

Dette fikk spillerne bevist under en av førstelagets første samlinger på Liverpools treningsanlegg, skriver Liverpool Echo.

Ifølge den britiske avisa skal Klopp ha skrevet «T.E.R.R.I.B.L.E» på tavla - «F.O.R.F.E.R.D.E.L.I.G», blir den norske versjonen - og det er tydelig at tyskeren ønsker å gjøre noe med mentaliteten.

Målet Lokalavisa melder at grunnen bak denne manøveren er et ønske om at motstanderen sitter igjen med den følelsen etter en match mot Liverpool.

Klopp har vært klar fra dag én på hva som er hans spillermentalitet. Han vil ha spillere som løper mer enn motstanderen, og som kan brukes i en offensiv, hurtig og kontringsrettet fotball.

Ønsket er at motstanderen skal ha det forferdelig, og Klopp har et mål om og ta bort den tunge børen han tror spillerne har på sine skuldrer. Så gjenstår det å se om Liverpool-fansen får se et annerledes Liverpool-lag i kveld mot Bournemouth.

- Faen ta De fleste Liverpool-supportere vil nok trolig mene at det er altfor tidlig å si noe om den tidligere Borussia Dortmund-trenerens innsats, men likevel har den blide tyskeren allerede fått kjenne på de store forventningene.

- Det har vært litt sånn at «Faen ta, vinner vi ikke 8-0 nå som vi har Klopp på siden». Men det er en vanskelig jobb, noe jeg visste det ville være. Ville jeg hatt det på en enkel måten, hadde jeg tatt en lengre ferie, sier Klopp til britiske The Mirror.

Bournemouth På sin side har startet sesongen variabelt. De tapte mot nettopp Liverpool i 2. runde og ligger på en 17. plass med åtte poeng etter ti kamper.

To 1-5-tap på rad svir nok for Bournemouth-fansen, og ligacupen er den turneringen som tradisjonelt sett satses minst på av topplagene, som gir Bournemouth en gyllen mulighet for et trofé denne sesongen.

Dessverre for Bournemouth møter dem nok et ekstra sultent og angrepsvillig Liverpool-lag.