Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp og Liverpool holdt formlaget Tottenham til uavgjort

Tyskerens første kamp som Liverpool-manager.

ETT POENG: Det ble ett poeng for Jürgen Klopp i hans første kamp som Liverpool-trener.
ETT POENG: Det ble ett poeng for Jürgen Klopp i hans første kamp som Liverpool-trener. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Tottenham - Liverpool 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Jürgen Klopp hadde en vanskelig debutmotstander i formlaget Tottenham, som hadde tatt ni poeng på de siste fire seriekampene før Liverpool gjestet White Hart Lane.

Liverpool presset innledningsvis, før Tottenham tok over. Men ingen av lagene maktet å score, og dermed endte det uavgjort i Klopps første kamp som Premier League-manager.

- 0-0 er ikke drømmeresultatet, men det er ok. Jeg er fornøyd, fordi jeg så mye bra, og i de første 20 minuttene presset vi og var aggressive, sier Klopp ifølge BBC.

- Vi kommer til å bli sterkere. Vi var litt nervøse da vi fikk ballen, fordi pulsen var litt høy.

Heftig tempo Det var tydelig at Klopp har tatt med seg en stor porsjon entusiasme til Liverpool. For det var de røde som åpnet desidert best. De ga alt i duellene, spilte med et høyt tempo og presset Tottenham innledningsvis.

Og etter snaut ti minutter kom Liverpool til kampens første store sjanse, signert Divock Origi. Men headingen gikk i tverrliggeren.

Men Tottenham tok mer og mer over, og kom til to kjempesjanser, begge med Harry Kane i hovedrollen. Rett før pause hadde han sjansen til å sende hjemmelaget i ledelsen da han ble spilt gjennom, men avsluttet på keeper Simon Mignolet.

Laber andreomgang Tempoet dappet betydelig av i andre omgang, og det var to jevnspilte lag ute på White Hart Lane-gresset.

Men ingen av lagene kom til noen særlig store sjanser.

Fem minutter før slutt kom Harry Kane til nok en kjempesjanse som kunne avgjort kampen, men Mignolet reddet igjen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!